Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

Thrive de yogaschool van amsterdam oost

drie YOGAstudio's met Persoonlijke lessen

Thrive Yoga biedt persoonlijke Yoga- en Pilates lessen in kleine groepen met aandacht voor iedere deelnemer. Voel je direct thuis en welkom in onze drie warme en sfeervolle yogastudio's in Amsterdam Oost op Zeeburg en IJburg. Thrive onderscheidt zich door de  aandacht die we in kleine groepen kunnen bieden, krijg aanwijzingen, assists en persoonlijke tips om het maximale uit je yoga- of pilatesles te halen! Leer ons team van docenten kennen en volg de lessen die op dat moment bij jou passen.

We geven authentieke Yoga en Pilates op een toegankelijke wijze, voor alle niveaus, iedereen is welkom! Elke les is uniek, met aandacht voor houding, adem, meditatie, een wekelijks afwisselende anatomische focus en een maandthema uit de Yoga Filosofie. Kies uit dynamische Vinyasa flow Yoga en Jivamukti Yoga of diep ontspannende Yin Yoga, krachtopbouwende (core) Pilates of een combinatie, alles is mogelijk, je kunt zelfs mee komen vliegen in de Aerial Yoga op Zeeburg!

Kom waar en wanneer het je uitkomt, online reserveren mag, maar is niet noodzakelijk. Thrive Yoga biedt een uitgebreid lesrooster, 7 dagen per week open, het hele jaar door, meer dan 60 lessen per week. Maak gebruik van onze flexibele mogelijkheden; neem een losse les, een 5- of 10-rittenkaart of maandabonnement, volg elke week de yoga en pilates lessen die jou uitkomen, zo vaak als je wilt, wanneer je maar wilt, als lid heb je toegang tot alle reguliere lessen in drie studio's in Amsterdam Oost.

Thrive

De naam thrive komt van het werkwoord ‘to thrive’ dat zoveel betekent als ‘floreren, opbloeien, groeien, bewust worden’. Thrive Yoga biedt mogelijkheden voor individuele groei en ontwikkeling zodat je gezonder en bewuster volop je leven kunt leven. Thrive doet dat door diensten aan te bieden in lijn met de meer dan 3.000 jaar oude filosofie van Yoga, maar dan in een modern jasje, ‘straight forward’ en toegankelijk. Naast de verschillende yogavormen past onze 8-weekse  Mindfulness training precies in dit beeld van toegankelijke beuwstwording.

thrive yogastudio

Thrive is meer dan ‘alleen’ een yogastudio, meer dan dat biedt het een plek waar je je thuis en op je gemak voelt. Even weg uit de dagelijkse sleur voor een yogales, pilates, meditatie, mindfulness of een workshop bij thrive. Prime Time, aandacht voor jezelf, jouw moment. Dat is ook de plek die Marco Rodie in 2012 voor ogen had om te creëren. Na een carrière in het bedrijfsleven wil hij zoveel mogelijk mensen laten ervaren wat Yoga kan betekenen in je dagelijks leven.

Thrive Yoga Amsterdam Zeeburg en Amsterdam IJburgamsterdam oost, ijburg en zeeburg

Thrive heeft inmiddles drie prachtige Yogastudio’s in Amsterdam Oost (Tweede Atjehstraat 55 , voorheen Puur-Studio), op IJburg (IJburglaan) en Zeeburg (Java Eiland / KNSM eiland). Daarmee zijn we de Yogastudio van Amsterdam Oost geworden, gericht op de Indische buurt, Watergraafsmeer, Oosterpark, Centrum Oost, Zeeburg, IJburg en Diemen.  Alle studios' zijn goed bereikbaar vanuit het centrum met de fiets, auto of OV. Op IJburg en in de Tweede Atjehstraat heeft thrive ook een prachtige massagesalon met profesionele masseurs die goed aansluiten bij de Yoga en het concept van thrive. Meer informatie vind je op ons thrive massage website

Het unieke thrive concept is om meerdere kleine studio’s te realiseren in plaats van 1 grote, om zo het persoonlijke karakter van de lessen te kunnen waarborgen en de yoga filosofie zo breed toegankelijk te maken! Die persoonlijke aandacht en lessen in kleine groepen (maximaal 12 (Oost) tot 16 (IJburg)) is voor veel studenten de reden om voor thrive te kiezen i.p.v. de grote (sport-)scholen. 

Yoga Zeeburg, Pilates Zeeburg, Yoga Java Eiland, Pilates Java Eiland
Yoga IJburg, Pilates IJburg

NEEM NU EEN PROEFLES: 2 VOOR € 15 OF 5 VOOR € 35
AANMELDEN PROEFLES