Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

Thrive Yoga  'Be happy and free!'

Kom thuis bij Thrive Yoga. Dé persoonlijke yogaschool van Amsterdam Oost. Onze lessen zijn nu live online te volgen, alsof je in de studio bent. Thrive komt thuis in jouw woonkamer! In een paar weken tijd hebben we inmiddels het grootste online livestream Yoga en Pilates aanbod met meer dan 60 lessen per week en dat op onze eigen persoonlijke manier in kleinere groepen.

thrive gaat online

We bieden meer dan zestig persoonlijke en interactieve lessen per week via een 'livestream verbinding'! Je hebt dus direct contact met onze docenten. De lessen zijn te vinden en reserveren via ons lesrooster. Lees meer over hoe het werkt via onze nieuwe pagina: Yoga Online. We zijn blij om met ons team van vaste docenten te blijven doen wat we het liefste doen, onze liefde voor yoga en pilates delen. We zien je graag bij jou thuis op je yogamat! De betaalde essen zijn beschikbaar voor een online tarief (zie de tarieven pagina) en hiermee lever je een bijdrage aan het openhouden van onze studio en inkomsten voor de zzp docenten. Daarnaast bieden we drie gratis toegankelijke community lessen per week. Zo leveren wij ook graag onze bijdrage.

Persoonlijke aandacht, op jouw niveau

Onze sfeervolle yogastudio’s in Amsterdam zijn ingericht op kleine groepen (tot 14 personen). Zo kunnen we veel persoonlijke aandacht geven aan onze studenten. Soms is het net die kleine aanwijzing of tip, waardoor jouw Yoga- of Pilates practice een boost krijgt. De ervaren docenten van Thrive Yoga assisteren je graag op jouw persoonlijke yogapad.

Kom de Thrive sfeer zelf proeven

Ben je op zoek naar persoonlijke Yoga- en Pilates lessen in kleine groepen? Wil je voor het eerst Yoga of Pilates uitproberen en weet je niet waar en hoe je het beste kunt beginnen? klik hier voor meer informatie over beginnen bij thrive.

lesrooster Yoga en Pilates

Thrive Yoga biedt zeven dagen per week, het hele jaar door Yoga en Pilates lessen aan. Je kunt kiezen uit meer dan honderd lessen per week! Via het online lesrooster kun je direct een mat reserveren in één van onze drie studio's!

yoga bij thrive

In onze Yogalessen is veel aandacht voor houding, beweging, adem en meditatie. We hebben wekelijks een anatomische focus en een maandelijks thema uit de Yoga Filosofie. Lees meer over de Yoga en de verschillende yogastijlen die Thrive Yoga aanbiedt.

Als member van Thrive Yoga maak je deel uit van een hechte community en heb je toegang tot een uniek aanbod van Yoga, Pilates en Events. Lees meer over proeflessen, lidmaatschap en strippenkaarten op onze tarieven pagina.

Locaties Thrive Yogastudio’s in Amsterdam

Het unieke thrive concept is om meerdere kleine studio's te realiseren in plaats van één grote, om zo het persoonlijke karakter te kunnen waarborgen en de yoga filosofie zo breed toegankelijk te maken! Thrive Yoga heeft drie locaties in Amsterdam Oost.

THRIVE ZEEBURG: SUMATRAKADE 1
(Java / KNSM eiland aan het IJ)

THRIVE IJBURG: IJBURGLAAN 961
(Centraal op IJburg)

THRIVE OOST: TWEEDE ATJEHSTRAAT 55
(Indische buurt)

 


Let’s thrive together!

Thrive Yoga

Yoga Zeeburg, Pilates Zeeburg, Yoga Java Eiland, Pilates Java Eiland

Yoga IJburg, Pilates IJburg

Proeflessen: 2 voor € 17 of 5 voor € 35
AANMELDEN PROEFLES