New booking system

Wouter

energy work, Complaint-oriented, Relaxation, Tuina, foot reflex, Pregnancy

Ik geef bij ‘Thrive’ verschillende massagevormen (ontspanning, deep tissue, energetisch en zwangerschapsmassage), maar mijn basis is de Tuina (een Chinese lichaamsmassage) en de voetreflexmassage (westers & Chinees) die ik ook combineer. De Tuina kan ingezet worden voor een diepe ontspanningsmassage, een therapeutische massage voor niet chronische, tijdelijke klachten, een Chinese variant op de deep tissue en een zwangerschapsmassage.

Wat Tuina uniek maakt is de combinatie van acupressuur (de energetische massage van acupunctuurpunten), een scala aan Chinese massagetechnieken en lichaamsmanipulaties. Daarnaast gebruik ik het vaak ook als lichaamsscan om potentieel aanwezige klachten op te sporen. Voor de voetreflexmassage praktiseer ik een speciale combinatie van de westerse & Chinese methodes. Ik werk hierbij zowel op de meridianen op de onderbenen en voeten als op de westerse reflexzones op de voeten. Mijn specialisaties hierin zijn een de-stress massage en een zwangerschapsmassage.

Mijn achtergrond als massagetherapeut is in de Traditionele Chinese Geneeskunde, waarbij ik me ook heb gespecialiseerd in de Chinese acupunctuur. Daarnaast geef ik Chinese stoelmassages in bedrijven. Wat ik werkelijk waardeer aan mijn werk is ‘de aanraking’ en het directe, persoonlijke contact met de ander, om daarmee te komen tot meer bewustwording in de breedste zin van het woord. Je bent meer dan welkom!

Other masseurs

connective tissue, energy work

bram

aromatherapy, lymphatic drainage, Relaxation

Elisa

Relaxation, Sport, trigger point

Jose

Pregnancy

Julia

Two or five trial lessons of Yoga or Pilates

To give a good impression of Thrive Yoga, we offer you the choice to start with:

  • 2 trial lessons within 1 week (€ 17,-)
  • 5 trial lessons within 1 month (€35)

Lessons can be held in the studio, outdoor lessons as well as for livestream lessons being used! The perfect way to get acquainted with the different classes and teachers at Thrive. You can follow both Yoga and Pilates (of which a maximum of once Aerial). We advise you to try out different classes / teachers so that you can experience our varied offer. This introduction card offer is only available once if you have not taken classes with us before and only available if you live in Amsterdam (or neighboring municipalities).

You can take a separate trial lesson for Pregnancy Yoga for € 10,-. If you are already a Thrive member and have a ride card, you can also use it once for a trial lesson without additional payment.