Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

Adisti

 

De fascinatie voor zwangerschappen is al vroeg in mijn jeugd ontstaan. Ik groeide er letterlijk mee op, omdat mijn moeder zwangerschapsgymnastiek gaf. Daar werd mijn nieuwsgierigheid geprikkeld en verslond ik boeken die met geboorte en zwangerschappen te maken hadden. Later in mijn leven kwam dit weer terug tijdens mijn eigen zwangerschappen.Naast het geven van peuter – en kleuter én kinderyogalessen ben ik een opleiding gaan doen tot zwangerschapsyogadocent.Inmiddels ben ik zelf moeder van twee kinderen ( 2011 en 2013), Holistisch Coach, masseuse en gespecialiseerd in zwangerschapsmassages.

Maar niet alleen de interesse voor yoga en geboorte raakten mij, maar ook de emotionele veranderingen die een vrouw doormaakt op weg naar het moederschap. De (spirituele) reis naar verbinden met je kindje, er tijd voor maken, de vreugde en de spanning die een zwangerschap allemaal met zich meebrengt. Zwanger zijn is één van de meest bijzondere gebeurtenissen in je leven. Je lichaam verandert en bereidt zich langzaam voor op de komst van je kindje. Klachten als vermoeidheid, pijn rondom het bekkengebied, rug en schouders zijn normale verschijnselen. Door middel van yoga ontstaat er meer ruimte in deze gebieden en leert je lichaam zich te ontspannen. En ook op emotioneel gebied is er dus van alles in beweging.

Mijn yogalessen staan in het teken van de zwangerschap en het contact maken met je baby. Yoga laat de energie stromen, helpt je te ontspannen en is een goede voorbereiding op de bevalling. Op een zachte en veilige manier werken we samen aan een soepel en sterk lichaam.
De lessen zullen bestaan uit het beoefenen van asana’s (yogahoudingen) en ademhalingstechnieken (pranayama) die je kunt gebruiken tijdens de bevalling. Ook zal er ruim voldoende aandacht geschonken worden aan ontspanningsoefeningen.

Terug
NEEM NU EEN PROEFLES: 2 VOOR € 16 OF 5 VOOR € 35
AANMELDEN PROEFLES