Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

Channah

 

Ik kwam in 2003 contact met yoga  vlak na een ingrijpende gebeurtenis in mijn leven. Yoga heeft mij in die tijd rust, balans, verbinding, richting en uiteindelijk enorm veel liefde gegeven. Dat doet het nog steeds en dat wil ik in mijn lessen graag doorgeven.

In 2005 heb ik bij Yogamoves in Utrecht de Ashtanga Vinyasa docentenopleiding gevolgd (200 uur Yoga Alliance). In mei 2012 heb ik op de Filipijnen de Ashtanga Vinyasa Mysore style docentenopleiding (200 uur Yoga Alliance) gevolgd bij Clayton Horton van Greenpathyoga. Clayton is gecertificeerd door Pattabi Jois, de grondlegger van de Ashtanga Vinyasa yogastijl. In najaar 2015 ben ik naar India geweest voor de Tantra Tri Dosha yoga (500 uur Yoga Alliance). Traditionele Tantra Tri Dosha yoga is een meditatieve vorm van yoga. Je wordt naar een diepe meditatieve ontspanning geleid  via asana’s en ademhaling.

Mijn Vinyasa lessen kenmerken zich door een afwisseling van flow en ontspanning met individuele aandacht voor alignment, vergroten van bewustzijn van je lichaam en herstel van balans

 

Terug
Proeflessen: 2 voor € 17 of 5 voor € 35
AANMELDEN PROEFLES