Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

Ghislaine

 

Van mijn eerste kennismaking met yoga - rond m’n 25ste – herinner ik me vooral het magische effect na afloop van elke les; alles in mijn lijf stroomde en ik voelde me zo happy. Jaren later – na te zijn vastgelopen - putte ik kracht uit deze herinnering en omarmde ik yoga opnieuw. En dat zette een helende reis naar binnen in gang. De weg die ik sindsdien bewandel heeft me steeds dichter bij mezelf gebracht. Het heeft me geleerd te vertrouwen op mijn eigen kracht en te leven vanuit mijn hart. De basis daarvoor werd gelegd in de raja yoga opleiding waar ik mentale verdieping vond in de yogafilosofie en dagelijkse beoefening van yogahoudingen, pranayama en meditatie hun helende werk deden. Mijn hart ligt bij de zachtere, meditatieve yogastijlen die op een liefdevolle manier helpen weer in contact te komen met je gevoel, je lijf en je intuïtie. Voor mij persoonlijk heeft dat veel rust, ruimte en richting gebracht en dat deel ik graag in mijn lessen. Die ervaring verweef ik op een toegankelijke én creatieve manier met kennis opgedaan tijdens verschillende trainingen.

Op mijn pad heb ik mij mogen laven aan teachers als Anat Geiger en Jo Phee (senior assistants yin yoga founder Paul Grilley). Zij deelden hun wijsheid op het gebied van functionele yoga & anatomie, chakra’s & meridianen, yoga nidra & yin yang flow in yin yoga teacher trainingen die ik in 2017 en 2019 volgde. Voor verrijking heeft ook Veda Ela (Costa Rica) gezorgd die mij alles leerde over de zelfhelende kracht van restorative yoga.
In mijn les begeleid ik je op je reis van beweging naar stilte met aandacht voor jouw welzijn. Of je op de mat bent gestapt op zoek naar verbinding met jezelf, naar meer ontspanning of balans in je dagelijks leven of zoekt naar een oplossing voor (fysieke, mentale, energetische) blokkades, ik breng graag wat licht en inspiratie.

 

Terug
Proeflessen: 2 voor € 17 of 5 voor € 35
AANMELDEN PROEFLES