Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

Mireille

 

Mijn naam is Mireille, ik geef les op verschillende yoga- en sportscholen en bij bedrijven en ben gecertificeerd Kineticode Pilatesdocente. Mijn lessen bij thrive yoga zijn dynamisch en uitdagend, maar voor iedereen toegankelijk, zowel mannen als vrouwen. Ik focus op ademhaling, balans, kracht, het verbeteren van blessures, mobiliteit en lenigheid en het efficiënt gebruiken van je eigen lichaam. Ik hoop je snel te zien!

Turnen, zwemmen, mountainbiken, paardrijden, yoga, Pilates en (véél) dansen. Sporten en bewegen zijn van jongs af aan mijn passie en uitlaatklep! Ook tijdens mijn studie journalistiek en werk in de hectische mediawereld is het een onmisbaar onderdeel van mijn leven, om mijn geest en lichaam helder en sterk te houden en voor de inspiratie.

Om beter te kunnen dansen en mijn core strenght en lichaamsbeheersing te verbeteren startte ik in 2010 met Pilates. Door mijn docente Margherita Bencini - professioneel balletdanseres en bedenker van de KinetiCode Pilates methode- raak ik verslaafd aan haar dynamische Pilateslessen, gebaseerd op de klassieke en B.A.S.I. Pilates. Als ik na een schouderoperatie revalideer en weer mijn volledige mobiliteit herwin door haar methode is het duidelijk: ik word KinetiCode Pilatesdocent!

Terug
NEEM NU EEN PROEFLES: 2 VOOR € 16 OF 5 VOOR € 35
AANMELDEN PROEFLES