Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

Sabine

 

Sabine van der Post is zeer ervaren en gecertificeerd Mindfulness Trainer, ze begeleidt sinds 2010 Mindfulness Trainingen. Mensen enthousiasmeren om Mindfulness in het alledaagse hier en nu toe te passen is wat haar levensgeluk geeft! Met de wekelijkse Mindfulness sessies op het rooster bij Thrive, de 8 weekse Mindfulness Basis Training, De Mindfulness Verdiepings Training 'Switch' en de maandelijkse Thema Workshops 'Mindful Lifestyle' bouwt ze samen met Cecile Mertens aan een thuisbasis voor Mindfulness beoefenaars in Amsterdam Oost. Sabine is partner van Mindfulbizz en geeft veel training in het bedrijfsleven en begeleidt medewerkers in organisaties om ook daadwerkelijk het mindful werken toe te passen op de werkvloer. Sabine verzorgt ook Mindfulness Retreats in Nederland en het buitenland. 

Achtergrond
De afgelopen 20 jaar heeft Sabine werk en levenservaring opgedaan binnen diverse functies in het bedrijfsleven in Nederland en Zwitserland; van serveerster tot Manager Esprit Women Nederland en lid van het Esprit Management Team. Ze heeft ervaren wat het is om vast te zitten in gedachten, in een baan, in de illusie van veiligheid en succes van geld en status. Hoe je langzaam van jezelf af kan drijven door najagen van kleine dagelijkse kicks en bevestiging van buitenaf. Ze heeft genoten van alle facetten, de feesten, de excessen en overwinningen en geleerd van de valpartijen, de hardheid, de overtuigingen en oordelen van haarzelf en anderen. Sabine; " Dit heeft mij gebracht waar ik nu ben en het zijn nu mooie verhalen! De stress, angst en weerstand die gepaard gaat met onbewust leven en volledige identificatie met je geest/ego is iets wat nodig is om met elkaar te gaan doorbreken." In 2010 startte ze in Amsterdam haar eigen bedrijf om mensen op een laagdrempelige, speelse en veilige manier bewust te maken van de simpele kracht van je bewuste zelf zijn. Gebaseerd op eeuwen ouden wijsheden uit het Boeddhisme onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek: Mindfulness. 

Sabine van der Post is gecertificeerd Mindfulness Trainer Categorie 1 bij VMBN registratienummer is 20171097. Hier kun je kijken of jou zorgverzekeraar Mindfulness Training vergoed.

 
 
Terug
NEEM NU EEN PROEFLES: 2 VOOR € 16 OF 5 VOOR € 35
AANMELDEN PROEFLES