Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

gold  membership

Dank voor je keuze voor een Gold omembership bij Thrive! Dit speciale membership hebben we ontwikkeld voor deelnemers die zeer frequent gebruik willen maken van ons lesaanbod. En bovendien zijn de Gold  members voor thrive een belangrijke steun door een vaste verbinding met de studio's. Als ruil daarvoor bieden we ook graag wat extra's, zoals kortingen op workshops of aankopen in onze webshop. Om je speciale lidmaatschap te bevestigen kun je onderstaand formulier invullen.

voorwaarden gold membership *

Ik sluit per vandaag, een doorlopend maandabonnement af bij thrive yoga te Amsterdam. Maandelijks kan ik tot maximaal vierentwintig reguliere Pilates en Yoga lessen volgen in alle studio’s van Thrive Yoga en online. Het contract is doorlopend en heeft een minimale duur van vijf aaneengesloten maanden, ingaande bij de eerste hele maand en kan daarna maandelijks worden opgezegd. Tussentijds pauzeren of opzeggen is niet mogelijk. De eerste betaling, is het pro ratio bedrag van de resterende dagen van de lopende maand (vanaf vandaag) en vindt plaats via incasso. Door hieronder mijn gegevens in te vullen en te versturen machtig ik Thrive Yoga BV om het maandelijkse abonnementsgeld te weten, € 125 per maand, maandelijks van mijn rekening nummer af te schrijven, te weten (vul IBAN hieronder in).

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*
*
*
*
*

 

Na versturen van het formulier vewerken we je machtiging, gewoonlijk binnen 24 uur. Je ontvang dan een bevestigingsmail op het opgegeven mailadres.

toelichting voorwaarden


* De minimale abonnementsduur is vijf maanden (per de 1e van de volgende maand van een volledige betaling)
* In deze eerste periode is van zes maanden is geen ‘pauzering / opschorting’ mogelijk.
* Hierna loopt het abonnement automatisch door en kan per kalendermaand per e-mail worden opgezegd (minimaal 2 weken voor einde maand)

Proeflessen: 2 voor € 17 of 5 voor € 35
AANMELDEN PROEFLES