Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

online membership

Dank voor je keuze voor een online (livestream) membership bij Thrive Yoga! Je kunt hieronder je gegevens invullen.

'Ik sluit per vandaag, een doorlopend livestream abonnement af bij thrive yoga te Amsterdam. Maandelijks kan ik tot maximaal twaalf online lessen volgen. Het lidmaatschap is doorlopend en heeft een minimale duur van vijf maanden en kan daarna  maandelijks worden opgezegd (twee weken voor einde van de lopende maand). Door hieronder mijn gegevens in te vullen en te versturen machtig ik Thrive Yoga BV om het maandelijkse abonnementsgeld te weten € 70 per maand maandelijks van mijn rekening nummer af te schrijven, te weten (vul IBAN hieronder in).

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*
*
*
*
*

Je ontvangt binnen 24 uur een bevestigingsmail van je abonnement op het opgegeven e-mail adres (check evt je spam folder). 

Toelichting voorwaarden

* De minimale abonnementsduur is 4 of 9 maanden (per de 1e van de maand van een volledige betaling), in deze periode is geen ‘opschorting’ / ‘opzegging’ mogelijk. Hierna loopt het abonnement automatisch door en kan per kalendermaand per e-mail worden opgezegd (mininmaal 2 weken voor einde maand per e-mail).
* Extra lessen per maand kosten € 10 (online te kopen als single class met € 5 korting).
* Niet gebruikte lessen kunnen in de direct opvolgende maand nog gebruikt worden. Eerst worden de lessen van de maand zelf gebruikt, dan de overgebleven lessen.
* Zwangerschapsyoga geldt een bijbetaling van € 5 per les. Aerial Yoga valt gewoon binnen het abonnement.
* Ik zorg voor voldoende saldo op bovenstaande rekening zodat het abonnementsgeld voldaan kan worden in de eerste week van de maand. Eventuele extra bankkosten voor (herhaalde) mislukte transacties kunnen bij klant verhaald worden.

 

voorwaarden daluren LIGHT membership *

Ik sluit per vandaag, een doorlopend maandabonnement af bij thrive yoga te Amsterdam. Maandelijks kan ik tot maximaal vijf reguliere Pilates en Yoga lessen volgen in alle studio’s van Thrive Yoga door de week, uitsluitend in de daluren. Overgebleven lessen kunnen maximaal 1 maand meegenomen worden naar de volgende kalendermaand. Het contract is doorlopend en heeft een minimale duur van vier of negen aaneengesloten maanden, ingaande bij de eerste hele maand en kan daarna maandelijks worden opgezegd. De eerste betaling, bedraagt het aantal gewenste lessen in de lopende maand van afsluiten maal € 10,- en vindt plaats door een automatisch incasso (geef hieronder aan hoeveel lessen je deze lopende maand nog wilt volgen (1-5). Door hieronder mijn gegevens in te vullen en te versturen machtig ik Thrive Yoga BV om het maandelijkse abonnementsgeld te weten, € 45 of € 55, -  per maand, maandelijks van mijn rekening nummer af te schrijven, te weten (vul IBAN hieronder in).

Proeflessen: 2 voor € 17 of 5 voor € 35
AANMELDEN PROEFLES