Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

FULL membership

Dank voor je keuze voor een full membership bij Thrive! Vul hieronder je gegevens in en je kunt direct je les reserveren als "UNPAID" via deze link totdat we je formulier verwerkt hebben (binnen 24 uur).

voorwaarden FULL membership *

Ik sluit per vandaag, een doorlopend maandabonnement af bij thrive yoga te Amsterdam. Maandelijks kan ik tot maximaal acht reguliere Pilates en Yoga lessen volgen in alle studio’s van Thrive Yoga en outdoor. Daarnaast geeft het abonnement toegang tot online livestream lessen (unlimted fair use). Na de COVID 19 beperkingen kun je tot 16 lessen in de studio volgen. Het contract is doorlopend en heeft een minimale duur van 4 of 9 aaneengesloten maanden, ingaande bij de eerste hele maand en kan daarna maandelijks worden opgezegd. De eerste betaling, is het pro ratio bedrag van de resterende dagen van de lopende maand (vanaf vandaag) en vindt plaats via incasso. Door hieronder mijn gegevens in te vullen en te versturen machtig ik Thrive Yoga BV om het maandelijkse abonnementsgeld te weten, repectievelijk € 79 of € 89 ,- per maand, maandelijks van mijn rekening nummer af te schrijven, te weten (vul IBAN hieronder in).

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*
*
*
*
*
*

 

Na versturen van het formulier vewerken we je machtiging, gewoonlijk binnen 24 uur. Je ontvang dan een bevestigingsmail op het opgegeven mailadres.

toelichting voorwaarden

* voor Aerial Yoga en eventuele extra lessen (boven de 16 in de maand) geldt een bijbetaling van € 5 per les, zwangerschapsyoga valt buiten het abonnement
* De minimale abonnementsduur is de gekozen 4 of 9 maanden (per de 1e van de volgende maand van een volledige betaling), in deze eerste periode is geen ‘pauzering / opschorting’ mogelijk. Na vijf maanden loopt het abonnement automatisch door en kan per kalendermaand per e-mail worden opgezegd (minimaal 2 weken voor einde maand)
* het abonnement kan altijd voor een volledige kalendermaand gepauzeerd (maximaal drie maanden, notificatie tijd twee weken voor 1e van de maand)
* het aantal studio lessen (fair use) kan tijdens COVID-19 i.v.m. maximale capaciteit aangepast worden

Proeflessen: 2 voor € 17 of 5 voor € 35
AANMELDEN PROEFLES