Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

Thrive viert de start van een nieuw Yogaseizoen en start van het achtste jaar Thrive Yoga in Amsterdam samen met jou. Daarom geven we in de maand September korting op onze abbonementen en strippenkaarten en helpen we je graag op weg naar de yoga mat. Lees de mogelijkheden hieronder en we zien je graag binnenkort in één van onze studio's in Amsterdam Oost.

 

Maandabonnement 50% korting 

Wanneer je tussen 30 augustus en 25 september 2019 een maandabonnement afsluit (thrive full of light membership) krijg je maar liefst 50% korting op je eerste maand. Om de korting te gebruiken, vul je het inschrijfformulier in en vermeldt 'september korting' in het opmerkingen veld.

Deze aanbieding geldt voor nieuwe (maand-)leden. Maar ook voor bestaande maandleden waarvan de minimale duur van het lopende abonnement al verstreken is (je sluit dan je abbonnement over met een nieuwe looptijd per de 1e van die maand en krijgt eenmalig 50% korting). 

Maak gebruik van de voordelen van het thrive maanabonnement; na eenmalig afsluiten, is alles geregeld en kun je langskomen wanneer het jou uitkomt. Een nieuw full membership bij thrive is er nu vanaf € 79 per maand en een light membership vanaf € 49 per maand. Na je kortingsmaand, loopt je abonnement minimaal vier of negen maanden door, conform jouw keuze, daarna kun je hem per maand opzeggen.

 

SLUIT HIER JE LIGHT MEMBERSHIP AF

Met het Light membership abonnement krijg je vijf lessen per maand. Het is de beste optie om te kiezen wanneer je gemiddeld 1 en soms 2 keer per week wilt komen.

SLUIT HIER JE FULL MEMBERSHIP AF

Het full membership is ons volledige abonnement waarbij je maximaal 16 keer per maand een les kunt volgen. Dit is de beste keuze wanneer je 2 x per week of vaker wilt komen (7 keer per maand of meer).

 

STRIPPENKAART yoga / pilates 10 % ONLINE KORTING

Als je de deze maand online een strippenkaart (of losse les) koopt, gebruik dan de code 'september19' en je ontvangt direct 10% korting op je online aankoop. Deze aanbieding is eenmalig per klant te gebruiken van 30 augustus t/m 25 september 2019 en alleen geldig bij een online aankoop en betaling via i-deal. De code vul je in als 'COUPON CODE" bij het afrekenen.

KLIK HIER OM NAAR DE ONLINE WINKEL TE GAAN

 

5 proeflessen voor € 35

Helemaal nieuw bij thrive yoga, probeer dan vijf lessen in 1 maand als kennismaking. Je introductiekaart is geldig in alle drie onze studio's (Zeeburg, IJburg en Indische buurt) voor alle reguliere yoga en Pilates lessen.

 

 

 

 

NEEM NU EEN PROEFLES: 2 VOOR € 16 OF 5 VOOR € 35
AANMELDEN PROEFLES