Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

ONLINE YOGASHOP

Hieronder vind je ons aanbod van Yogamaterialen, welke we (tijdelijk) verkopen tegen kleine marge voor verzending en administratie. We hebben gekeken naar materialen met een goede prijs-kwaliteit verhouding. We adviseren leden om eigen materialen aan te schaffen, niet alleen voor thuis. Maar ook als we straks open mogen verzoeken we je zo veel mogelijk je eigen materialen mee te nemen naar de studio (i.v.m. de hygiëne maatregelen rondom COVID). Je kunt de onderstaande producten los aankopen of kiezen voor 1 van de voordelige sets voor Yoga of Pilates. We kopen per week in op basis van het aantal bestellingen. Je bestelling kun je ongeveer (5-10) werkdagen erna ophalen bij een van de studio's (Oost, Zeeburg of IJburg), je ontvangt hierover een e-mail. Let op: we hebben de set prijzen zo laag mogelijk gehouden i.v.m. COVID zodat nu iedereen een set kan kopen, bij de aankoop van een set is geen kleurkeuze vooraf mogelijk. Webshop prijzen kunnen later worden aangepast.

Yogamat
De Duitse Yogamat Rikikesh heeft een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Het is een elastische PVC mat van 45 mm dik en 183 cm lang en 60 cm breed en 1.75 kg. Je kunt nu kiezen uit de kleuren Burgundy (roodachtig) of Orange (afhankelijk van voorraad). De mat is geschikt voor intensief gebruik en wasbaar in de wasmachine (30 graden).
Prijs: EUR 30,00
Voorraad:

Ophalen:
Kleur :

Travel Yogamat
De Travel mat is de voordelige keuze om op je eigen mat te kunnen trainen. De mat is dun (2mm) en licht (900 gram) en makkelijk mee te nemen naar de studio. In de studio kun je hem gebruiken als top mat bovenop de studiomat. Op een harde ondergrond zonder iets eronder is de mat minder geschikt. Kleur Burgundy (roodachtig) of Blue (blauw), afhankelijk van voorraad.
Prijs: EUR 15,00
Voorraad:

Ophalen:
Kleur :

Pilates mat
Een hoge kwaliteit Pilates mat van 1,5 cm dikte. Veerkrachtig en beschermend voor lichaam en gewrichten. Vrij van PVC en Latex, makkelijk schoon te houden met een vochtige doek. Kleur Antraciet Grijs
Prijs: EUR 40,00
Voorraad:

Ophalen:

Meditatiekussen
Yogi & Yogini meditatiekussen met binnen- en buitenhoes van 100% biologisch katoen, gevuld met natuurlijk boekweitkaf. Buitenkussen(**): 100% biologisch katoen, met rits aan de onderzijde. KLEUR antraciet. Binnenkussen: ongebleekt 100% biologisch katoen, gesloten met een koord.Vulling: boekweitdoppen van goede kwaliteit, geen onregelmatigheden. BIO ANTRACIET 33X17 CM
Prijs: EUR 25,00
Voorraad:

Ophalen:

Bolster Rond
De bolster heeft de kleur donkerblauw (Bio Katoen) en de afmetingen zijn: 60x16 cm. Dit maakt de bolster geschikt voor veel Yin houdingen.
Prijs: EUR 30,00
Voorraad:

Ophalen:

Yogablok Kurk
Natuurlijk materiaal - reukloos - afgeronde randen en hoeken voor gebruiksgemak - iets verend en toch stevig - licht in gewicht - antislip 23x12x7,5 cm
Prijs: EUR 10,00
Voorraad:

Ophalen:

Yogariem
Yoga riem D-ring blauw katoen. Deze yogahulp is een stevige 3 cm breed en 250 cm lang
Prijs: EUR 5,00
Voorraad:

Ophalen:

Oogkussen
Zijden oogkussen Bodhi kleur Burgundi of Blue gevuld met lavendel en lijnzaad
Prijs: EUR 15,00
Voorraad:

Ophalen:
Kleur :

Pilates Bal
Thera Ball: De zachte bal voor Pilates oefeningen (22 cm doorsnede) kleur blauw.
Prijs: EUR 15,00
Voorraad:

Ophalen:

Pilates Band
Thera band elastiek van 1.5 meter voor je Pilates oefeningen. Kleur Blauw (sterk)
Prijs: EUR 10,00
Voorraad:

Ophalen:

Yoga Pakket 1
Het complete Yogapakket voor o.a. Flow Yogavormen met de Rikikesh Yogamat een riem en een blok
Prijs: EUR 40,00
Voorraad:

Ophalen:

Yoga pakket 2
Het samengestelde pakket voor o.a. Yin Yoga. Bestaat uit bovenstaande de Rikikesh yogamat, riem en blok en bolster. Compleet voor al je yin / yang en Restorative Yoga lessen. Kleurkeuze is bij het pakket niet mogelijk,w el de scherpste prijs!
Prijs: EUR 60,00
Voorraad:

Ophalen:

Pilates pakket
Het pakket voor je Pilates practice bestaande uit de Rikikesh yogamat, de thera band en de thera bal (de duurdere pilates mat is niet in dit pakket te bestellen).
Prijs: EUR 50,00
Voorraad:

Ophalen:

   

Produkt
Proeflessen: 2 voor € 17 of 5 voor € 35
AANMELDEN PROEFLES