Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

 

SPECIALE ZOMERKAART AANBIEDING (€ 95 VOOR 10 LESSEN)

Ook deze zomer weer een aanmoediging voor de velen van jullie die gewoon in Amsterdam zijn. Een 10 ritten zomerkaart, die 8 weken geldig is met ongeveer 30% korting. Zo kun je als je vrij bent extra vaak komen voor een lagere prijs.  Let op deze kaart is online te koop, alleen in de maand juli en gaat in op de aankoopdatum (niet  bij eerste les). De kaart is in tegenstelling tot een reguliere kaart niet te verlengen of te (her)activeren na de 8 weken verloopt deze. Dit is je beste keuze als je veel yoga in de studio's en buiten wilt doen zonder een abonnement te nemen.

KOOP HIER JE ZOMERKAART

Strippenkaarten met extra maand geldigheid

Ga je op vakantie, koop dan voor je reis al je strippenkaart. Alle reguliere strippenkaarten zijn in juli nogeen maand extra geldig.  Dus de standaard 10 rittenkaart is nu vier  i.p.v. drie  maanden en de 5 rittenkaart drie i.p.v. twee maanden. Plus dat je eventueel verlopen lessen zoals altijd kan heractiveren (zie info strippenkaarten).

KOOP HIER EEN STRIPPENKAART

 

maandleden zomer regeling

Voor light members loopt het abonnement gewoon door en worden de lessen automatisch 1 maand meegenomen naar de volgende maand. Full members die langer dan 20 dagen op vakantie gaan, kunnen de data mailen en krijgen dan een korting voor die maand of kunnen een volledige maand pauzeren. Mail dan naar Petra van ledenadministratie Thrive ( klik hier).

INFO MAANABONNEMENTEN

NEEM NU EEN PROEFLES: 2 VOOR € 17 OF 5 VOOR € 35
AANMELDEN PROEFLES