Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

thrive yoga Teacher Training programma's 2021-2022

Persoonlijk, kleinschalig en vol van liefde voor Yoga

Ben je op zoek naar een kleinschalige yoga opleiding in Amsterdam? Een opleiding waarin je als deelnemer centraal staat en gewerkt wordt met persoonlijke begeleiding in kleine groepen? Dan ben je bij Thrive Yoga op de juiste plek. We organiseren elke twee jaar een Vinyasa Yoga opleiding (200hr) en een Yin Yoga (100hr). Zo blijven de opleidingen kleinschalig en gegeven met al onze aandacht en liefde voor yoga.

De Thrive Yoga opleidingsprogramma's zijn Yoga Alliance (internationaal) gecertificeerd en bereiden je voor om les te geven in vinyasa of yin Yoga. De opleidingen worden ook gevolgd door deelnemers die verdieping voor zichzelf zoeken. We bespreken graag jouw persoonlijke drijfveren en doelstellingen en begeleiden je bij het integreren van yoga in het dagelijks leven. Je krijgt een mentor toegewezen die gedurende de opleiding samen met je reflecteert op je ontwikkeling. Naast de opleidingsweekenden neem je in onze drie yogastudio’s deel aan de yogalessen en krijg je de gelegenheid om in kleine groepjes je vaardigheden met elkaar te oefenen.


yoga opleiding 2021-2022

Omdat wij persoonlijk contact belangrijk vinden in een training, geven we onze teacher training niet online! We starten de volgende opleidingsmodule wanneer we weer fysiek les kunnen geven in een groep. Dit is mogelijk voor onze eerstvolgende Vinyasa Yoga opleiding die start op 5 november 2021. Om alvast je interesse kenbaar te maken, kun je jezelf zetten op de mailing lijst over de opleiding 2021. 

INTERESSE YOGA OPLEIDING 2021

 

VINYASA YOGA OPLEIDING (START 5 november 2021)

De opleiding bestaat uit negen weekeinden waarin we op zaterdag en zondag bij elkaar komen. De opleiding biedt een volledige basis om als yogadocent aan de slag te gaan en is een mooie verdieping van je yoga practice en kennis.

LEES HIER MEER OVER DE VINYASA YOGA OPLEIDING

SCHRIJF JE HIER DIRECT IN VOOR DE OPLEIDING

 

 

YIN YOGA OPLEIDING (2022)

De 100 uur Yin Yoga opleiding is gebaseerd op de basisprincipes van Paul & Suzee Grilley (The Grilley Method), de grondleggers van yin yoga. De opleiding bestaat uit vijf weekeinden waarin we op zaterdag en zondag bij elkaar komen. De opleiding is te volgens als verdiepingsmodule wanneer je al een andere yoga opleiding gedaan hebt, maar ook als je nog geen yoga docent bent, is dit een mooi startpunt.

LEES HIER MEER OVER DE YIN YOGA OPLEIDING

SCHRJF JE HIER IN ALS GEINTERESSEERDE


 

Docenten

Ons Teacher training Team bestaat uit een ervaren en gevarieerde groep van vier topdocenten van thrive;  Marco Rodie, Jorinde Verzijl, Channah van Dootingh en Sanne Jennen. Alle vier de docenten hebben duizenden lesuren op hun naam en zijn opgeleid en gecertificeerd in verschillende yoga stijlen door o.a. internationale top docenten als Paul Grilley, Sarah Powers, Bernie Clarks (Yin), David Life en Sharon Gannon (Jivamukti). Door de krachten van deze thrive teachers te bundelen hebben we voor jou een zeer sterk fundament voor de training kunnen leggen. Een van de teachers wordt wellicht jouw mentor in onze opleiding. 
 

locatie

We hebben een prachtige ruimte waar we in een rustige en profesionele omgeving kunnen leren en oefenen; ' De Akademie voor Massage en Beweging' in Amsterdam Noord. De Akademie is gevestigd in een historisch pand en de sfeer en inrichting past uitstekend bij onze visie.We hebben op de Akademie de beschikking over een eigen lichte zaal (120 m2) en nog veel meer faciliteiten, waaronder een tuin, keuken en lounge. De locatie biedt veel privacy en voldoende ruimtes om ook in kleinere mentorgroepen te kunnen werken en studeren. De Akademie is gelegen aan de Wingerdweg 32 en is makkelijk te bereiken met het pondje vanaf centraal en ligt direct naast het nieuwe metro station (Noord-Zuid lijn).

 

deelnemers aan het woord

“Een super fijne opleiding voor die gene die naast de asana’s ook meer verdieping en inzicht willen in de filosofie en hun eigen te bewandelen pad. Ook een die je leert rekening te houden met verschillende lichamen dmv praktische anatomie. Heel waardevol, en ik ben blij dat ik voor deze opleiding gekozen heb” 
- Marinka -

“Ik volg de Thrive Teachers opleiding met heel veel plezier. Het is een mooie opleiding om dieper in de wereld van yoga te duiken. Er is veel persoonlijke aandacht en ruimte om uit de opleiding te halen dát wat jij wilt. Het klopt bij Thrive, die persoonlijke aanpak en aandacht komt overal terug. Onze docenten verschillen ook. Dat is leuk en inspirerend. Ze zijn goed benaderbaar.” 
- Suzan - 

"Na ruim 3 jaren als fanatieke bezoeker van de thrive yoga lessen zat ik letterlijk te wachten op de start van hun eerste teacher training. Wat ik in de lessen altijd zo fijn vindt, komt ook terug in de teacher training. Oprechte interesse in deelnemers, aandacht voor yoga filosofie en inzicht in anatomie. Tijdens de teacher training een fijne mix aan docenten met ieder hun eigen vakgebied. En iets wat mij echt verraste is de samenhorigheid en sfeer in de groep, 23 nieuwe yoga vrienden erbij.” 
- Ellen -

Als quote aan het begin van deze training had ik gekozen:” het valt niet mee te worden wie je bent”.  Maar bij deze teacher training ga je een stukje  op weg. De training leert je veel over yoga én over jezelf. Het verdiepen van je practice, de functionele anatomie en de filosofie bieden je zo veel inzichten en stof tot nadenken dat je alleen nog maar meer wilt weten én jezelf beter leert kennen! De prachtige, heel bruikbare, oude wijsheden, de asana’s, de meditatie , de prachtige mantra’s en niet te vergeten de nieuwe vriendschappen zijn op alle fronten een verrijking. Een spannende en leerzame training die ik voor geen goud had willen missen.
-Freya-

 

 

Proeflessen: 2 voor € 17 of 5 voor € 35
AANMELDEN PROEFLES