Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

THRIVE YOGA YIN OPLEIDING

Yin Yoga 100 hrs opleiding januari 2020

In januari 2020 starten we de geheel nieuwe Thrive 100 hr opleiding Yin Yoga. Thrive Yoga heeft een prachtig programma samengesteld wat geschikt is voor alle liefhebbers van Yin yoga die extra verdieping en ondersteuning zoeken in hun Yin yoga-practice, persoonlijke ontwikkeling en docentschap

De opleiding zal bestaan uit vijf weekeinden waarin we op zaterdag en zondag bij elkaar komen. Na deze opleiding ben je in staat Yin Yoga houdingen aan te reiken en houdingen aan te passen om ze toegankelijk te maken voor iedere student.

Of als je de opleiding voor je eigen ontwikkeling doet, zul je veel beter leren hoe je de houdingen kan personaliseren en je eigen Yin practice verdiepen. Ook is er in alle thrive opleidingen ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. We werken in kleine groepen en je krijgt een eigen mentor die je gedurende het hele traject persoonlijk begeleid.

 

 

 

THRIVE YOGA  Yin opleiding

Binnenkort vind je meer inhoudelijke informatie op deze pagina, schrijf je nu al in als geinteresseerde en je ontvangt een mailtje wanneer exacte data en prijzen beschikbaar komen.

SCHRIJF JE HIER IN ALS GEINTERESSERDE VOOR MEER INFO

 

“What’s easy for one student, might be impossible for another, because every bone in every body is different”.
Paul & Suzee Grilley

 

 

 

NEEM NU EEN PROEFLES: 2 VOOR € 16 OF 5 VOOR € 35
AANMELDEN PROEFLES