Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

Welkom bij thrive yoga

Welkom op weg naar je eerste les! Thrive Yoga is de perfecte plek om te ontdekken wat Yoga en Pilates voor jou kunnen betekenen. Onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Je hoeft dus niet nu al lenig en sportief te zijn om mee te kunnen doen. Op deze pagina vind je informatie over onze (meer dan100) wekelijkse lessen, hoe je lessen reserveert en hoe je kunt starten met onze speciale 5x introductie aanbieding! De aanbieding kun je gebruiken voor lessen in de studio, buiten en lessen online via een livestream!

Welke les kies ik?

Onze klassen zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden. De docent geeft je persoonlijke opties en variaties zodat je op jouw niveau mee kunt doen aan de les. Omdat we in kleine groepen werken is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Begin je net met Yoga? Dan is het wellicht verstandig om met Hatha Yoga, Yin Yoga of Gentle Flow lessen te starten. Ook als je liever direct het avontuur van Vinyasa Yoga aan wilt gaan, ben je van harte welkom in de les. Doorvoel bij jezelf waar je behoefte aan hebt en kies wat het beste bij jou past.

Yoga of Pilates ?

Wat wil je graag bereiken met je lessen? Zoek je vooral een fysieke oefening om je 'core' sterker te maken? Pilates kan dan een logische keuze zijn. Heb je rugklachten? Zowel Pilates als Yoga kunnen je helpen. Voor de verschillen tussen beiden, lees verder onder Yoga vs. Pilates. Via de link yoga vind je een uitleg over de verschillende Yogavormen.

Eerste proefles

Je kunt je hier aanmelden voor jouw eerste proefles! Kom op tijd om de docent voor de les te kunnen spreken en je aan te melden. Wat je nodig hebt is comfortabele (sport)kleding en een glimlach. Al het andere (matten en attributen) ligt voor je klaar in onze studio’s.

Lesvoorbereiding 

  • Kom op tijd (uiterlijk 5-10 min voor klas) 
  • Draag gemakkelijke kleding (om in te bewegen).
  • Geef blessures of klachten door aan je teacher.
  • Eet niet 1-2 uur voor begin van de klas.
  • Ga nooit buiten je eigen (fysieke) grenzen.

 

 

Uitleg lesrooster en website

Om lessen te reserveren koop je eerst een kaart om vervolgens via het online lesrooster direct een les te boeken. Loop je vast of wil je meer lezen over hoe je dat doet, volg dan deze link; 'werking website'. Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact met ons op, per mail of bel ons direct voor een persoonlijk advies (0618030909). Leuk om te lezen: 10 tips om je eerste Yogales te overleven (van Holistik)

Be happy and free!

Thrive Yoga

Proeflessen: 2 voor € 17 of 5 voor € 35
AANMELDEN PROEFLES