Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

Welkom bij thrive yoga

Welkom op weg naar je eerste les! Thrive Yoga is de perfecte plek om te ontdekken wat Yoga en Pilates voor jou kunnen betekenen. Onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Je hoeft dus niet nu al lenig en sportief te zijn om mee te kunnen doen. Op deze pagina vind je informatie over onze (bijna 100) lessen per week, hoe je lessen reserveert en hoe je kunt starten met onze speciale 5x introductie aanbieding!

Welke les kies ik?

Al onze klassen zijn 'all level' dus toegankelijk voor beginners en gevorderden. De docent geeft je persoonlijke opties en variaties zodat je op jouw niveau mee kan doen. Omdat we in kleine groepen werken zijn we in staat om persoonlijke aandacht aan elke student schenken! Als je nog nooit Yoga gedaan hebt, dan is het wellicht verstandig om met de Basics Vinyasa of rustiger Hatha, Yin of Yin klassen te starten. Tenzij je direct het avontuur van Vinyasa flow wilt aangaan, wat natuurlijk ook prima is.

Yoga of Pilates ?

Wat wil je graag bereiken met je lessen? Zoek je vooral een fysieke oefening om je 'core' sterker te maken, dan kan Pilates een logische keuze zijn. Heb je bijvoorbeeld rugklachten, dan kunnen zowel Pilates als Yoga je helpen. Voor de verschillen tussen beiden, lees verder onder Yoga vs. Pilates. Zoek je ook ontspanning en verdieping, dan sluiten de verschillende Yogalessen goed aan. Onder yoga-stijlen vind je een uitleg van de verschillende Yogavormen. Heel algemeen kun je zeggen dat de Yin en Restorative lessen zacht, meditatief en langzaam zijn en Vinyasa en Jivamukti actiever en meer flow (beweging op adem). Onze populaire Yin Yang lessen zoeken een balans daartussen.

Introductie aanbieding

Om een goed beeld te krijgen van wat Yoga en Pilates voor je kunnen doen, zul je gewoon op de mat moeten stappen! De meeste studenten kiezen voor onze introductie aanbieding, waarbij je 5 lessen in een maand kunt volgen voor € 35. Dit geeft je de gelegenheid om verschillende stijlen en docenten uit te proberen. Alle tarieven vind je ook online.

 

 

Eerste proefles

Voor je eerste les meld je je hier aan voor een proefles. Kom de eerste keer wat vroeger om de docent voor de les te kunnen spreken en je aan te melden. Neem een glimlach en prettig zittende sportkleding mee, de rest (matten en attributen) hebben wij allemaal in de studio! 

Lesvoorbereiding 

  • Kom op tijd (uiterlijk 5-10 min voor klas) 
  • Draag gemakkelijke kleding (om in te bewegen).
  • Geef bij de teacher aan als je blessures of klachten hebt.
  • Eet niet 1-2 uur voor begin van de klas.
  • Ga nooit buiten je eigen (fysieke) grenzen.

Uitleg lesrooster en website

We hopen dat de stappen voor zich zelf spreken, met een online account kun je makkelijk een nieuwe kaart kopen, betalen via i-deal en vervolgens lessen boeken in het lesrooster. Loop je vast of wiil je meer lezen over hoe je dat doet, volg dan deze link 'werking website'. Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact met ons op, per mail of bel ons direct voor een persoonlijk advies (0618030909).

Leuk om te lezen: 10 tips om je eerse Yogales te overleven (van Holistik)

NEEM NU EEN PROEFLES: 2 VOOR € 16 OF 5 VOOR € 35
AANMELDEN PROEFLES