Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

informatie pilates en yogalessen

lesrooster

Thrive biedt zeven dagen per week, het hele jaar door lessen aan. In het lesrooster per studio  ZeeburgIJburg en Oost vind je snel een overzicht welke lessen wanneer gegeven worden. Het actuele rooster voor alle drie de studio's vind je onder het  online lesrooster. Je kunt daar direct reserveren, dan ligt er een matje voor je klaar, maar je mag ook altijd zonder reservering langskomen (op basis van beschikbare plaatsen).

Nieuw bij thrive

Als je voor de eerste keer bij thrive komt, is het prettig als je ongeveer 15 minuten voor de les begint aanwezig bent om je in te schrijven. Je kunt je direct online opgeven voor een proefles of gewoon (op tijd) binnen komen lopen. Bij reguliere yoga en pilates kost een proefles €15, je krijgt dan een 2e proefles binnen een week gratis of kies direct voor 5 proeflessen voor €35 (1 maand). Uniek bij thrive is dat je ook kunt kiezen voor een 'personal intakee' (i.p.v. 1 van je proeflessen). Bij een intake kijken we samen naar wat goed bij jouw behoefte en mogelijkheden aansluit ( meer info hier).

Lesvoorbereiding

  • Kom op tijd (5-10 min voor klas).
  • Draag gemakkelijke kleding (om in te bewegen).
  • Geef bij de teacher aan als je blessures hebt.
  • Eet niet 1-2 uur voor begin van de klas.
  • Ga nooit buiten je eigen (fysieke) grenzen.

Soorten lessen

Bij thrive kun je kiezen uit verschillende yogastijlen en pilates. Naast actieve Vinyasa en Jivamukti Yoga, geven we ontspannende Yin Yoga, Aerial Yoga en yoga speciaal voor zwangeren en moeders met baby's.  Kijk in het yoga menu voor meer informatie.

Lidmaatschap en kaarten

Kies wat het beste bij jouw ritme past. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor losse lessen, een 5- of 10- rittenkaart of een maandabonnement, je kunt daarmee alle reguliere yoga en pilates lessen volgen wanneer jou dat uitkomt in alle studio's! Alle tarieven en mogelijkheden vind je online. Je kunt online ook een (nieuwe) kaart kopen bij het reserveren van een matje via i-deal.

online reserveren

Via de knop ' Lesrooster reserveer hier' kom je in ons reserveringssysteem. Je kunt daar lessen en workshops reserveren en kijken wat de status is van je kaart en geplande bezoeken. Ook kun je hier een kaart kopen of een massage boeken. Als het maximum aantal studenten voor een les bereikt is, dan is er een wachtlijst waar je op kunt inschrijven. Je krijgt dan een e-mail zodra er een plek vrijkomt (uiterlijk 45 minuten voor de les). Reguliere lessen kunnen tot twee uur voor de les gecanceled worden, bij workshops is dat 48 uur. Let op ook als je op de wachtlijst staat en je kunt onverhoopt niet meer, vergeet niet je plek te annuleren zodat deze week vrijkomt. 

NEEM NU EEN PROEFLES: 2 VOOR € 15 OF 5 VOOR € 35
AANMELDEN PROEFLES