Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

Welkom bij thrive yoga

Welkom op weg naar je eerste les! Thrive Yoga is de perfecte plek om te ontdekken wat Yoga en Pilates voor jou kunnen betekenen. Onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Je hoeft dus vooral niet eerst lenig en sportief te zijn om Yoga te kunnen beoefenen. Op deze pagina vind je informatie over onze (bijna 100) lessen per week en hoe je bijvoorbeeld kunt starten met onze speciale 5x introductie aanbieding!

Welke les kies ik?

Al onze klassen zijn 'all level' dus toegankelijk voor beginners en gevorderden. De docent geeft je persoonlijke opties en variaties zodat je op jouw niveau mee kan doen. Omdat we in kleine groepen werken zijn we in staat om persoonlijke aandacht aan elke student schenken! Daarnaast hebben we 'Yoga Basics'  klassen en regelmatig een 'Pilates Basics cursus' die zeer geschikt zijn om de basis van Yoga en Pilates lessen onder de knie te krijgen. Als je nog nooit Yoga gedaan hebt, dan is het wellicht verstandig om met de Basics Vinyasa of rustiger Hatha, Yin of Yin / Yang  klassen te starten. Tenzij je direct het avontuur van Vinyasa flow wilt aangaan, wat natuurlijk ook prima is.

Yoga of Pilates ?

Wat wil je graag bereiken met je lessen? Zoek je vooral een fysieke oefening om je 'core' sterker te maken, dan kan Pilates een logische keuze zijn. Heb je bijvoorbeeld rugklachten, dan kunnen zowel Pilates als Yoga je helpen. Voor de verschillen tussen beiden, lees verder onder Yoga vs. Pilates. Zoek je ook ontspanning en verdieping, dan sluiten de verschillende Yogalessen goed aan. Onder yoga-stijlen vind je een uitleg van de verschillende Yogavormen. Heel algemeen kun je zeggen dat de Yin en Restorative lessen zacht, meditatief en langzaam zijn en Vinyasa en Jivamukti actiever en meer flow (beweging op adem). Onze populaire Yin Yang lessen zoeken een balans daartussen.

 

Introductie aanbieding

Om een goed beeld te krijgen van wat Yoga en Pilates voor je kunnen doen, zul je gewoon op de mat moeten stappen! De meeste studenten kiezen voor onze introductie aanbieding, waarbij je 5 lessen in een maand kunt volgen voor € 35. Dit geeft je de gelegenheid om verschillende stijlen en docenten uit te proberen. Alle tarieven vind je ook online.

 

Extra korting voor nieuwe leden

Als je nog binnen je proef-week (of -maand) zit bieden we je graag een eenmalige korting aan van 50% op je eerste maand abonnement of 25% op je eerste strippenkaart. Voor een abonnement vul je het formulier in (in de studio) en vermeld duidelijk 50% korting bovenaan het formulier. De strippenkaart kun je online kopen, gebruik dan de promotiecode: ‘starter’ 

Eerste proefles

Voor je eerste les meld je je hier aan voor een proefles. Kom de eerste keer wat vroeger om de docent voor de les te kunnen spreken en je te registreren.  Zorg dat je 1-2 uur voor de les niet (zwaar) gegeten hebt. Neem een glimlach en prettig zittende sportkleding mee, de rest (matten en attributen) hebben wij allemaal in de studio! Na je eerste les kun je zelf je volgende lessen online reserveren (dit is niet verplicht!).

Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact met ons op, per mail of bel ons direct voor een persoonlijk advies (0618030909).

Leuk om te lezen: 10 tips om je eerse Yogales te overleven (van Holistik)

NEEM NU EEN PROEFLES: 2 VOOR € 15 OF 5 VOOR € 35
AANMELDEN PROEFLES