Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

Uitleg website thrive yoga amsterdam

Kaart of abonnement kopen

Je kunt snel en veilig met i-deal een nieuwe kaart of les kopen of online een abonnement afsluiten. Kies in het Hoofdmenu voor  'tarieven' of klik op '  buy a card' in je welkomstmenu. Op dit moment moet je eerst een kaart kopen voordat je lessen kunt reserveren in het lesrooster. Op de  tarieven pagina zie je de verschillende kaarten en abonnementen. 


Wanneer je op READ MORE drukt lees je de details van de kaart en via BUY NOW, kom je in het scherm om af te rekenen. 

Bij het full of light abonnement vul je eenvoudig een formulier in om te starten met een thrive membership, wat we dan binnen 24 uur voor je verwerken.

Klik hier om direct naar de tarieven pagina te gaan en je eerste online aankoop te doen.

 

 

Lessen reserveren

Hieronder zie je hethoofdmenu. Als je op  lesrooster klikt kom je direct in ons online rooster. Met de drie links daaronder kun je naar het lesschema per studio navigeren, bedoeld als snel weekoverzicht van de lessen, je kunt daar niet boeken.

In het online lesrooster is er nu een selectievenster (zie plaatje onder) waarin je een selectie kunt maken op 'soort les' of op 'studio' en op 'docent'. Zodat je snel jouw favoriete les kunt vinden. Met de pijlen kun je naar de volgende weken navigeren. Mocht de pagina niet goed laden of je wilt naar de 'oude lesrooster omgeving' dan klik je op de link boven de menubalk (naar de Mindbody omgeving). 

In het rooster (hieronder) zie je direct of een les beschikbaar is. Je kunt dan op 'book now' klikken, of zien er een wachtlijst is (Waitlist) of dat een les vol is (Full). Als je op 'book now' klikt dan wordt de knop groen en zie je dat je gereserveerd hebt (booked). Als je op waitlist klikt dan wordt de knop blauw en krijg je een mailtje zodra je een plek hebt. Om een geboekte les te annuleren, klik je (opnieuw) op de groene 'Booked' knop. Tot twee uur voor de les is dit kosteloos, daarna is het een zogenaamde 'late cancel'.

LET OP: je kunt op dit moment geen lessen reserveren als je geen tegoed hebt. Je moet dus eerst een (nieuwe) kaart kopen. De ingangsdatum van een kaart is de datum van de eerste les die je boekt.
MAANDLEDEN: Voor een  full membership betekent dit ook dat je niet in het online rooster lessen voor de volgende kalendermaand kunt reserveren omdat je nieuwe tegoed de 1e van de nieuwe maand op je account komt. Mocht dat toch nodig zijn, klik dan boven het online lesrooster op de link om naar de  Mindbody omgeving te gaan. Daar kun je dan een les reserveren 'REGISTER AS UNPAID' (i.p.v. SINGLE RESERVATION).

Workshops

Onder Events in het hoofdmenu kun je ons aanbod workshops of cursussen bekijken, gesorteerd op datum.

Je kunt elk event openklappen voor meer informatie en rechtsreeks een plek reserveren en betalen. Als maanlid krijg je automatisch een eventuele korting aangeboden. Reserveren is via de website alleen mogelijk bij gelijktijdige betaling. Je kunt workshops tot 48 uur voor aanvang annuleren, het geld komt dan terug op je 'thrive account'.

 

Jouw account

Via de snelkoppelingen rechts op de homepage, kun je naar 'je 'MIJN ACCOUNT' om je gegevens te bekijken of direct naar het online lesrooster gaan.

 

 

 

 

Via MIJN ACCOUNT kom je op de 'MY PROFILE' pagina waarin je kan zien hoeveel lessen je nog hebt en tot wanneer deze geldig zijn.  Wil je meer informatie, zoals je aankopen, schedule, abonnement etc. dan moet je inloggen op de originele Mindbody omgeving, via de knop MINDBODY ACCOUNT. We zijn  bezig meer informatie ook op de website te kunnen inzien. 

Proeflessen: 2 voor € 17 of 5 voor € 35
AANMELDEN PROEFLES