Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

Mindfulness in amsterdam oost

Thrive Yoga biedt sinds 2013 een doorlopend profesioneel Mindfulness programma met gecertificeerde trainers in de rustige omgeving van de yogaschool. De populaire 'Mindfulness Basis trainingen' worden op de vrijdagavond en zondagmiddag gegeven in onze rustige studio in Amsterdam Oost. Deze achtweekse mindfulnesstraining is een praktische training in aandacht, loslaten en niet-oordelen. Een achtweekse training heeft een positief effect op het ervaren van en omgaan met angst, pijn, stress, piekeren en negatieve gevoelens. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker. 

De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van c.a. 2 uur en een (optionele) oefenmiddag in stilte. Je krijgt een werkboek en cd's (hardcopy of digitaal) mee om thuis mee te oefenen en praktische opdrachten die je helpen aandachtig te zijn bij dagelijkse bezigheden. In de training krijg je een aantal praktische en effectieve oefeningen aangereikt die je direct in de praktijk van het leven kan toepassen, zowel thuis als op je werk.

Bewezen effectief

Mindfulness­training is een training met een duidelijk omschreven programma. Ook wel Mindfulness Based Stress Reduction training genoemd, waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. De Amerikaan Jon Kabat-Zinn heeft mindfulness met Westerse psychologische inzichten samengebracht in de achtweekse mindfulness­training, die nu al meer dan 35 jaar bestaat en door veelvuldig wetenschappelijk onderzoek bewezen effectief is gebleken. Onderzoek laat zien dat mindfulness­training zorgt voor een hogere kwaliteit van leven en positieve veranderingen in cognitief en neurobiologisch functioneren. Ook transformeert mindfulness de manier waarop iemand naar zichzelf en naar de wereld kijkt en daar vervolgens op reageert.

 

mindfulness 8 weekse trainingen 2019 

Bij thrive werken we met drie vaste profesionele trainers Cecile MertensSabine van der Post en Iryna Ivanova. We starten elke twee tot drie maanden een nieuwe training op zondagmiddagtraining (16:00-18:15) en vrijdagavond (20:00-22:00) in onze studio thrive Zeeburg (Sumatrakade 1, Amsterdam). De trainingen komen veelal in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraars. Vind hieronder de aankomende trainingen voor 2019.

Zondagmiddag 16:00-18:30 
Start 22 september  2019

informatie en boeken klik hier

 

Vrijdagavond 20:00-22:00  
Start 18 oktober 2019

informatie en boeken klik hier

 

prijzen 8-weekse training

€ 350,- incl. btw particulier. (acht bijeenomsten van 2 tot 2,5 uur)
€ 550,- excl. btw voor werkgever (wanneer training vergoed wordt)

Inclusief persoonlijke intake (op afspraak). 
Optioneel: stiltedag € 45 (extra 9e sessie)

Mindfulness is aftrekbaar van de belasting voor zowel particulieren (bij trainingen > € 250,-) als ZZP'ers en werkgevers
Trainingen kunnen worden vergoed door steeds meer verzekeraars bij gecertificeeede midnfulnesstrainers

 

thrive trainers mindfulness

Sabine van der Post is zeer ervaren en gecertificeerd Mindfulness Trainer, ze begeleidt sinds 2010 Mindfulness Trainingen. Mensen enthousiasmeren om Mindfulness in het alledaagse hier en nu toe te passen is wat haar levensgeluk geeft! Met de wekelijkse Mindfulness sessies op het rooster bij Thrive, de 8 weekse Mindfulness Basis Training, De Mindfulness Verdiepings Training 'Switch' en de maandelijkse Thema Workshops 'Mindful Lifestyle' bouwt ze samen met Cecile Mertens aan een thuisbasis voor Mindfulness beoefenaars in Amsterdam Oost.  Sabine is partner van Mindfulbizz en geeft veel training in het bedrijfsleven en begeleidt medewerkers in organisaties om ook daadwerkelijk het mindful werken toe te passen op de werkvloer. Sabine verzorgt ook Mindfulness Retreats in Nederland en het buitenland. 

Sabine van der Post is gecertificeerd Mindfulness Trainer Categorie 1 bij VMBN registratienummer is 20171097. Hier kun je kijken of jou zorgverzekeraar Mindfulness Training vergoed. Schrijf je in of  mail Sabine voor het telefonische of persoonlijke voorgesprek.

Cecile Mertens, is lid van de beroepsvereniging VMBN cat. 1 waardoor haar trainingen in aanmerking komen voor vergoeding door meerdere verzekeraars. Ze geeft yoga, coaching en mindfulness trainingen aan zowel volwassenen als kinderen. en put daarbij uit meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van bewustwording en spirituele verdieping; vele vormen van yoga, meditatie, lichaamswerk en psychotherapie. Regelmatig volgt ze langere (stilte) retraites bij haar leraar in India. Mail Cecile hier als je nog vragen hebt.

"Het mooie van de mindfulness training is dat op een heldere, eenvoudige en speelse manier meerdere vormen samenkomen en dat het direct toepasbaar is in de dagelijkse realiteit. die, met alles dat het geeft en neemt, ons elk moment weer uitnodigt om hier en nu, open en wakker aanwezig te zijn. De training geeft ruimte aan verdieping waar dat nodig is maar ook aan de nodige humor en relativering"

Iryna Ivanova is oprichter en eigenaar van Iryna Business Yoga. Haar focus ligt op vermindering van stress, verhoging van energieniveaus en verbetering van prestaties in de bedrijfswereld. Iryna Ivanova is een gecertificeerde mindfulnesstrainer en verzorgt programma's zoals: Business Mindfulness, Stellar Performance en Emotional Intelligence. 

Iryna heeft een internationale zakelijke achtergrond en kent de uitdagingen van het werken in een kantooromgeving. Ze heeft effectieve manieren ontwikkeld om stress te verminderen, je focus te herpakken en innerlijke rust te bereiken. Iryna werkt samen met internationale teams en zakelijke professionals voor productiviteitsverhoging, duurzame motivatie, innerlijke rust, een positieve denkwijze, nieuwe gezonde mentale gewoonten en een meer vervuld en gelukkig leven, zowel op het werk als thuis.

"We leven in een drukke wereld waarin we voortdurend prioriteiten tegen elkaar moeten afwegen en proberen ons best te doen." Woorden van Jon Kabat-Zinn, oprichter van Mindfulness, die goed samenvatten wat de op wetenschap gebaseerde mindfulness technieken voor je kunnen doen: "Je kunt de golven niet stoppen, maar je kunt leren surfen." Ik wil je dan ook graag verwelkomen op deze reis - ontworpen voor drukke professionals die liever slimmer dan harder willen werken en een meer vervuld leven willen leiden."

Mail Iryna of bezoek haar website


eerstvolgende training 2019 (klik hier)

NEEM NU EEN PROEFLES: 2 VOOR € 16 OF 5 VOOR € 35
AANMELDEN PROEFLES