Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

acht weekse mindfulnesstraining

De achtweekse mindfulnesstraining is een praktische training in aandacht, loslaten en niet-oordelen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat een achtweekse training een positief effect op het ervaren van en omgaan met angst, pijn, stress, piekeren en negatieve gevoelens. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker. In deze training krijg je een aantal praktische en effectieve oefeningen aangereikt waarmee je stap voor stap leert, te observeren wat zich aan je voordoet.

De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van c.a. 2 tot 2,5 uur en een (optionele) oefenmiddag in stilte, ter verdieping van de wekelijkse bijeenkomsten. Je krijgt een werkboek en cd's (hardcopy of digitaal) mee om thuis mee te oefenen en praktische opdrachten die je helpen aandachtig te zijn bij dagelijkse bezigheden.


eerstvolgende training (klik hier)

 

mindfulness 8 weekse trainingen 2017

Bij thrive werken we met drie profesionele trainers Cecile MertensSabine van der Post en Simone Heijhoff. We starten elke twee maanden een nieuwe training in thrive Oost (Tweede Atjehstraat 55) op dinsdagavond (20:00). En drie keer per jaar starten we een zondagmiddagtraining (16:00) bij thrive Zeeburg of IJburg (afhankelijk deelnemers voorkeur). Vind hieronder het schema voor 2017, alle trainingen voor komend jaar zijn nu te boeken. 

Dinsdagavond 20:00-22:00 (door Sabine, informatie en boeken klik hier)

  • 10 januari t/m 28 februari  (vol)
  • 7 maart t/m 2 mei (niet op 21 maart) 
  • 16 mei t/m 11 juli (niet op13 juni)  start 16 i.p.v. 9 mei
  • 18 juli t/m 5 september zomertraining !
  • 31 oktober t/m 19 december

Zondagmiddag 16:00-18:30 (door Cecile, informatie en boeken klik hier)

  • 9 april t/m 25 juni  (niet op 16 / 23 april en 4 juni) 
  • 09 juli t/m 27 augustus
  • 15 oktober t/m 17 december 

Prijs Mindfulness: 8-weekse training
€ 345,- incl. btw particulier. (acht bijeenomsten van 2-2,5 uur)
€ 550,- excl. btw voor werkgever (wanneer training vergoed wordt)
Inclusief persoonlijke intake (op afspraak). Optioneel: stiltedag € 45 (extra 9e sessie)

Mindfulness groepstraining 2 NIEUW 2017!

Je hebt de Basis Mindfulness gedaan (of veel ervaring in bewustzijnstraining en mediteert regelmatig en bent bekend met mindfulness meditaties ) en wil deze opfrissen en verdiepen. Deze zes weekse training is de opvolger van de mindfulness training, (MBSR en MBCT ) en brengt je nieuwe inzichten en verdieping in je eigen patronen. 

Datum eerste training: 12 september t/m 24 oktober

Informatie en reserveren Midnfulness 2, klik hier 

Prijs Mindfulness 2: 6-weekse training
€ 295, - incl BTW voor particulier (zes bijeenkomsten van twee uur)
€ 450, - excl BTW zakelijk (werkgever)

Mindfulness is aftrekbaar van de belasting voor zowel particulieren (bij trainingen > € 250,-) als ZZP'ers en werkgevers

INTRODUCTIEWORKSHOPS

Voor de startdata op zondag is er twee keer een introductie workshop van anderhalf-twee uur. Hierin kun je vrijblijvend kennis maken met de trainer en de beginselen van Mindfulness.  De workshops kosten € 20,-

thrive trainers mindfulness

Sabine van der Post is gecertificeerd en ervaren Mindfulness trainer en coach en oprichter van BE-day. Ze geeft training in het bedrijfsleven en begeleidt mindfulness retreats in het buitenland. In de media getipt door o.a Psychologies Magazine Vlaanderen, Management Team, Happinez & Flow. Humor, positiviteit en vastberadenheid maken haar lessen inspirerend en to the point. Mail Sabine rechtstreeks voor meer info

"Mindfulness leert me om het alledaagse leven te waarderen zoals het is. Om het leven en uitdagingen aan te gaan vanuit een wijs, vriendelijk perspectief. Ik hoef niet vast te houden aan gedachten, stress, twijfel of pijn. De meditatie techieken en mindfulnessleer geven mij dat inzicht, dat wil ik graag door geven!"

Cecile Mertens, is lid van de beroepsvereniging VMBN cat. 1 waardoor haar trainingen in aanmerking komen voor vergoeding door meerdere verzekeraars. Ze geeft yoga, coaching en mindfulness trainingen aan zowel volwassenen als kinderen. en put daarbij uit meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van bewustwording en spirituele verdieping; vele vormen van yoga, meditatie, lichaamswerk en psychotherapie. Regelmatig volgt ze langere (stilte) retraites bij haar leraar in India. Mail Cecile hier als je nog vragen hebt.

"Het mooie van de mindfulness training is dat op een heldere, eenvoudige en speelse manier meerdere vormen samenkomen en dat het direct toepasbaar is in de dagelijkse realiteit. die, met alles dat het geeft en neemt, ons elk moment weer uitnodigt om hier en nu, open en wakker aanwezig te zijn. De training geeft ruimte aan verdieping waar dat nodig is maar ook aan de nodige humor en relativering"

Simone Heijhoff  is mindfulnesstrainer en coach. Ze is onder andere gecertificeerd als Search Inside Yourself Teacher (het op mindfulness gebaseerde EQ programma dat ontstond binnen Google) en de Wim Hof Methode (the iceman). Met veel passie en bevlogenheid geeft zij workshops en trainingen, onder andere in het bedrijfsleven. Ze coacht één op één met particulieren en in team verband.

“Het is fascinerend om te zien hoe oude tradities en moderne wetenschappen bij elkaar komen en ons laten zien hoe we onszelf kunnen optimaliseren. Wanneer werknemers de mogelijkheid krijgen om een mindfulness training te doen kunnen zij daar op zowel zakelijk als persoonlijk vlak vele voordelen uithalen. Ik ben iedere keer weer geraakt door ervaringen en mooie verhalen."

 

NEEM NU EEN PROEFLES: 2 VOOR € 15 OF 5 VOOR € 35
AANMELDEN PROEFLES