Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

Mindfulness in amsterdam oost

Thrive biedt een doorlopend profesioneel Mindfulness programma. Onze ervaren mindfulness trainers Cecile Mertens en Sabine van der Post geven wekelijks een "Mindfulness Oefen Uur" op zondagavond (start 14 oktober: Inschrijven via het online lesrooster zeeburg). Deze oefenuren zijn toegankelijk voor iedereen met enige erevarting met Mindfulness. Maandelijks op zaterdagavond is er een verdiepende  'MIndful Lifestyle Thema Workshop' ( inschrijven via workshops). Uiteraard blijven het hele jaar door de 'Mindfulness Basis 8 weekse' trainingen en verdiepende trainingen op de dinsdagavond door Sabine en op de zondagmiddag door Cecile op het vaste programma (zie informatie hieronder). Begin, verdiep en onderhoud een Mindful levensstijl bij thrive!

acht weekse mindfulnesstraining

De achtweekse mindfulnesstraining is een praktische training in aandacht, loslaten en niet-oordelen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat een achtweekse training een positief effect op het ervaren van en omgaan met angst, pijn, stress, piekeren en negatieve gevoelens. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker. In deze training krijg je een aantal praktische en effectieve oefeningen aangereikt waarmee je stap voor stap leert, te observeren wat zich aan je voordoet. 

De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van c.a. 2 uur en een (optionele) oefenmiddag in stilte. Je krijgt een werkboek en cd's (hardcopy of digitaal) mee om thuis mee te oefenen en praktische opdrachten die je helpen aandachtig te zijn bij dagelijkse bezigheden. Sinds 2013 geven we bij thrive yoga deze trainingen met gespecialiceerde trainers en in de rustige omgeving van de yogaschool op onze locaties; Zeeburg (Sumtrakade 1) en Oost (Tweede Atjehstraat 55).


eerstvolgende training 2018 (klik hier)

 

mindfulness 8 weekse trainingen 2018 

Bij thrive werken we met drie vaste profesionele trainers Cecile MertensSabine van der Post en Iryna Ivanova. We starten elke twee maanden een nieuwe training in thrive Oost (Tweede Atjehstraat 55) op dinsdagavond (20:00-22:00). En drie keer per jaar starten we een zondagmiddagtraining (16:00-18:15) bij thrive op Zeeburg. De trainingen komen veelal in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraars. Vind hieronder het schema voor 2018. 

Dinsdagavond 20:00-22:00 (door Sabine, informatie en boeken klik hier)

  • 16 januari t/m 27 februari (wordt gegeven door Josta Kolkman, sessie 8: 20 mrt)
  • 13 maart t/m 8 mei (m.u.v. 20 maart), laatste plekken
  • 29 mei t/m 24 juli 
  • 4 september t/m 30 oktober
  • 6 november (Mindfulness II zie hieronder)

Zondagmiddag 16:00-18:30 (door Cecile, informatie en boeken klik hier)

  • 11 maart t/m 27 mei  (m.u.v. 1, 29 april en 20 mei) 
  • 15 april t/m 24 juni (laatste plekken)
  • 7 oktober  t/m  9 december(m.u.v. 21 oktober en 25 november)

Prijs Mindfulness: 8-weekse training
€ 350,- incl. btw particulier. (acht bijeenomsten van 2-2,5 uur)
€ 550,- excl. btw voor werkgever (wanneer training vergoed wordt)
Inclusief persoonlijke intake (op afspraak). Optioneel: stiltedag € 45 (extra 9e sessie)
Mindfulness is aftrekbaar van de belasting voor zowel particulieren (bij trainingen > € 250,-) als ZZP'ers en werkgevers
Training door Cecile kunnen worden vergoed door steeds meer verzekeraars

Mindfulness groepstraining 2 (6 weken vervolg)

Je hebt de Basis Mindfulness gedaan (of veel ervaring in bewustzijnstraining en mediteert regelmatig en bent bekend met mindfulness meditaties ) en wil deze opfrissen en verdiepen. Deze zes weekse training is de opvolger van de mindfulness training, (MBSR en MBCT ) en brengt je nieuwe inzichten en verdieping in je eigen patronen. 

Datum eerstevolgende MNDFN 2  training: 6 november t/m 11 december

Informatie en reserveren Midnfulness 2, klik hier 

Prijs Mindfulness 2: 6-weekse training:
€ 295, - incl BTW voor particulier (zes bijeenkomsten van twee uur)
€ 450, - excl BTW zakelijk (werkgever)

Mindfulness is aftrekbaar van de belasting voor zowel particulieren (bij trainingen > € 250,-) als ZZP'ers en werkgevers

thrive trainers mindfulness

Sabine van der Post is zeer ervaren en gecertificeerd Mindfulness Trainer, ze begeleidt sinds 2010 Mindfulness Trainingen. Mensen enthousiasmeren om Mindfulness in het alledaagse hier en nu toe te passen is wat haar levensgeluk geeft! Met de wekelijkse Mindfulness sessies op het rooster bij Thrive, de 8 weekse Mindfulness Basis Training, De Mindfulness Verdiepings Training 'Switch' en de maandelijkse Thema Workshops 'Mindful Lifestyle' bouwt ze samen met Cecile Mertens aan een thuisbasis voor Mindfulness beoefenaars in Amsterdam Oost.  Sabine is partner van Mindfulbizz en geeft veel training in het bedrijfsleven en begeleidt medewerkers in organisaties om ook daadwerkelijk het mindful werken toe te passen op de werkvloer. Sabine verzorgt ook Mindfulness Retreats in Nederland en het buitenland. 

Sabine van der Post is gecertificeerd Mindfulness Trainer Categorie 1 bij VMBN registratienummer is 20171097. Hier kun je kijken of jou zorgverzekeraar Mindfulness Training vergoed. Schrijf je in of  mail Sabine voor het telefonische of persoonlijke voorgesprek.

Cecile Mertens, is lid van de beroepsvereniging VMBN cat. 1 waardoor haar trainingen in aanmerking komen voor vergoeding door meerdere verzekeraars. Ze geeft yoga, coaching en mindfulness trainingen aan zowel volwassenen als kinderen. en put daarbij uit meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van bewustwording en spirituele verdieping; vele vormen van yoga, meditatie, lichaamswerk en psychotherapie. Regelmatig volgt ze langere (stilte) retraites bij haar leraar in India. Mail Cecile hier als je nog vragen hebt.

"Het mooie van de mindfulness training is dat op een heldere, eenvoudige en speelse manier meerdere vormen samenkomen en dat het direct toepasbaar is in de dagelijkse realiteit. die, met alles dat het geeft en neemt, ons elk moment weer uitnodigt om hier en nu, open en wakker aanwezig te zijn. De training geeft ruimte aan verdieping waar dat nodig is maar ook aan de nodige humor en relativering"

Iryna Ivanova is oprichter en eigenaar van Iryna Business Yoga. Haar focus ligt op vermindering van stress, verhoging van energieniveaus en verbetering van prestaties in de bedrijfswereld. Iryna Ivanova is een gecertificeerde mindfulnesstrainer en verzorgt programma's zoals: Business Mindfulness, Stellar Performance en Emotional Intelligence. 

Iryna heeft een internationale zakelijke achtergrond en kent de uitdagingen van het werken in een kantooromgeving. Ze heeft effectieve manieren ontwikkeld om stress te verminderen, je focus te herpakken en innerlijke rust te bereiken. Iryna werkt samen met internationale teams en zakelijke professionals voor productiviteitsverhoging, duurzame motivatie, innerlijke rust, een positieve denkwijze, nieuwe gezonde mentale gewoonten en een meer vervuld en gelukkig leven, zowel op het werk als thuis.

"We leven in een drukke wereld waarin we voortdurend prioriteiten tegen elkaar moeten afwegen en proberen ons best te doen." Woorden van Jon Kabat-Zinn, oprichter van Mindfulness, die goed samenvatten wat de op wetenschap gebaseerde mindfulness technieken voor je kunnen doen: "Je kunt de golven niet stoppen, maar je kunt leren surfen." Ik wil je dan ook graag verwelkomen op deze reis - ontworpen voor drukke professionals die liever slimmer dan harder willen werken en een meer vervuld leven willen leiden."

Mail Iryna of bezoek haar website


eerstvolgende training 2018 (klik hier)

NEEM NU EEN PROEFLES: 2 VOOR € 15 OF 5 VOOR € 35
AANMELDEN PROEFLES