Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 
[Mindfulness Training]
[

THRIVE MINDFULNESS IN AMSTERDAM OOST

Thrive Yoga biedt sinds 2013 een doorlopend profesioneel Mindfulness programma met gecertificeerde trainers in de rustige omgeving van de yogaschool. De populaire Mindfulness trainingen worden op de vrijdagavond en zondagmiddag gegeven in onze rustige studio in Amsterdam Oost.

 

] [Lees verder]
[September Aanbieding]
[

Wanneer je tussen 30 augustus en 25 september 2019 een maandabonnement afsluit (thrive full of light membership) krijg je maar liefst 50% korting op je eerste maand. Als je de deze maand online een strippenkaart (of losse les) koopt, gebruik dan de code 'september19' en je ontvangt direct 10% korting op je online aankoop. Deze aanbieding is eenmalig per klant te gebruiken van 30 augustus t/m 25 september 2019 en alleen geldig bij een online aankoop en betaling via i-deal. De code vul je in als 'COUPON CODE" bij het afrekenen.

 

] [Lees verder]
[Meditatiecursus]
[

Deze mini-cursus is voor mensen die op zoek zijn naar meer rust, balans en stabiliteit in zichzelf (en in het dagelijks leven). Die meer uit het hoofd willen en in het hart willen rusten en vanuit het hart willen leven.

 

] [Lees verder]
NEEM NU EEN PROEFLES: 2 VOOR € 16 OF 5 VOOR € 35
AANMELDEN PROEFLES