Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

LIVESTREAM LESSEN BIJ THRIVE

Met deze lessen van jouw favoriete thrive docenten kun je jezelf vanuit huis je even in de studio wanen. Er is de mogelijkheid om elkaar te zien en te spreken. Zo kan de docent zelfs aanwijzingen geven als je jouw videobeeld aan zet. Op deze manier brengen we het persoonlijke karakter van onze studio's in jouw huiskamer.

DOE MEE: KIES HIER JE KAART

AANBOD

Van het volledige lesrooster in onze drie studio's worden de meeste lessen tegelijk als livestream uitgezonden. Met meer dan 100 lessen per week zijn we gegroeid tot een van de grootste online yogascholen in Amsterdam. Je vindt er de bekende lessen Pilates en verschillende Yoga stijlen en geleide meditaties. We bieden unieke 'livestream' lessen aan, om het interactieve en persoonlijke karakter van thrive te waarborgen. Op elk moment van de dag is er wel een les waaraan je kunt deelnemen. Bekijk de video onder aan deze pagina voor een impressie van onze `Livestream lessen ('behind the scenes'):

LESROOSTER: RESERVEER JE LES

AANMELDEN

Zoals je gewend bent, meld je jezelf vooraf aan voor een les via ons lesrooster. Je kunt daarvoor eenvoudig je thrive account gebruiken of aanmaken. Voor de lessen gebruik je jouw abonnement of strippenkaart. We verkopen losse online lessen, strippenkaarten en lidmaatschappen hiervoor (zie tarievenpagina). We bieden nu ook een speciaal online maandabonnement aan ( lees meer).

Zorg dat je ruim op tijd jezelf aanmeldt in de les via het lesrooster. Je ontvangt dan direct de link voor je les in de bevestigingsmail. Een dag voor je les ontvang je nog een herinnering met opnieuw de link. Daar kun je eenvoudig op klikken, kies daarbij wel voor de link die van toeapssing is op de juiste studio waaruit de les wordt uitgezonden. Voor je eerste les moet je de 'Zoom app' downloaden, we adviseren dat ruim voor de les te doen. Vul dan in Zoom je naam in waarmee je ook geregistreerd bent in de les is zodat de docent kan zien wie er deelnemen aan de les en je inschrjiving kan controleren (kom dus niet online met een pseudoniem of naam die niet geregistreerd is).

Heb je de link niet of werkt er iets niet? Mail dan naar online@thriveyoga.nl of app/sms ons dan als je direct iemand wilt spreken:  0618030909 of indien niet bereikbaar: 0657662687.

hoe werkt online yoga?

Je kunt de les het beste volgen op een tablet, laptop of computer die je voor je matje zet op een rustige plek in huis. Zet het geluid niet te hard voor het beste effect (voorkomen van ruis). Een mobiele telefoon geeft vaak een mindere beeld / geluid beleving, maar kan uiteraard wel.

Aangekomen in de les kun je kiezen voor GALLERY VIEW om iedereen te zien of SPEAKER VIEW om diegene die spreekt groot te zien en de rest klein, voor de les is dit de beste optie. Je kunt vanuit Galery view dubbelklikken op je docent dan blijft zij groot in beeld.Vanuit Gallery view dubbeklik je op het beeldje van de docent (of thrive logo) om deze vast te zetten (PIN), hiermee zorg je dat zij groot in beeld blijft. Voor sommige lessen is het fijn om je camera aan te laten zodat de docent ook jou kan zien, je kunt hem ook uitschakelen (druk op camera icoontje). Het is fijn als je tijdens de les je microfoon uitzet (MUTE) door op het microfoon symbool te klikken.

Tot ziens in de online studio van Thrive

Schrijf je online in via het lesrooster. De lessen zijn gestart!

 

Proeflessen: 2 voor € 17 of 5 voor € 35
AANMELDEN PROEFLES