Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

LIVESTREAM LESSEN BIJ THRIVE

Met deze lessen van jouw favoriete thrive teachers kun je vanuit huis je even in de studio wanen. Jij volgt de docent op jouw PC of tablet en de docent kan zien wie er meedoen. Er is de mogelijkheid om elkaar te zien en te spreken. Zo kan de docent zelfs aanwijzingen geven als je jouw videobeeld aan zet.Op deze manier brengen we het persoonlijke karakter van onze studio's in jouw huiskamer. De meeste lessen worden gegeven vanuit onze studio's Zeeburg en IJburg waar we een profesionele webcam en audio opstelling hebben gerealiseerd.

AANBOD

Het lesrooster is van start gegaan met inmiddels al meer dan vijftig lessen per week en wordt regelmatig uitgebreid. Je vindt er de bekende lessen Pilates en verschillende Yoga stijlen, maar ook meditatie en speciale lessen afgestemd op deze uitzonderlijke tijd. We hebben er bewust voor gekozen om alleen 'live' lessen aan te bieden, om het interactieve en persoonlijke karakter van thrive te waarborgen.

AANMELDEN

Zoals je gewend bent, meld je jezelf vooraf aan voor een les via ons lesrooster. Je kunt daarvoor eenvoudig je thrive account gebruiken of aanmaken. Sommige lessen bieden we gratis aan, de zogenaamde community lessen. Voor andere lessen gebruik je jouw abonnement of strippenkaart. We verkopen ook losse online lessen, strippenkaarten en lidmaatschappen hiervoor (zie tarievenpagina).

Let op zorg dat je ruim op tijd je aanmeld in de les (uiterlijk 30 minuten voor aanvang)! Ongeveer 10-20 minuten voor de les sturen we alle dan ingeschreven deelnemers een mailtje met een link en code. Daar kun je eenvoudig op klikken (LET OP: Yahoo mailaccounts ondervinden problemen met ontvangst van de mail en check ook je SPAM box). Voor je eerste les moet je de 'Zoom app' downloaden, we adviseren dat ruim voor de les te doen. Vul dan in Zoom je naam en mailadres in en de docent kan zien wie er deelnemen aan de les.

Zoom gallery viewhoe werkt het?

Je kunt de les het beste volgen op een tablet, laptop of computer (via de zoom app) die je voor je matje zet op een rustige plek in huis. Zet het geluid niet te hard voor het beste effect (voorkomen van ruis).

Aangekomen in de les kun je kiezen voor GALLERY VIEW om iedereen te zien of SPEAKER VIEW om diegene die spreekt groot te zien en de rest klein, voor de les is dit de beste optie. Je kunt vanuit Galery view dubbelklikken op je docent dan blijft zij groot in beeld.

 

Vanuit Gallery view dubbeklik je op het beeldje van de docent (of thrive logo) om deze vast te zetten (PIN), hiermee zorg je dat zij groot in beeld blijft. Voor sommige lessen is het fijn om je camera aan te laten zodat de docent ook jou kan zien, je kunt hem ook uitschakelen (druk op camera icoontje). Het is fijn als je tijdens de les je microfoon uitzet (MUTE) door op het microfoon symbool te klikken.

STAY TUNED

Schrijf je online in via het lesrooster. De lessen zijn gestart!

Tot ziens in de online studio van Thrive!

NEEM NU EEN PROEFLES: 2 VOOR € 17 OF 5 VOOR € 35
AANMELDEN PROEFLES