Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

terug naar de mat "september aanbieding" 

De zomervakantie is weer voorbij: tijd om jouw Yoga of Pilates weer op te pakken! En met keuze uit meer dan 100 lessen per week in onze studio's, is Thrive Yoga dé plek voor jou in Amsterdam Oost. Om je weer terug op de mat te helpen, bieden we je een exclusieve septemberactie aan. Sluit een maandabonnement* af en krijg de eerste maand 50% korting of een gratis Yogamat. Liever een strippenkaart? Dan ontvang je direct 20% korting. We zien je graag binnenkort in onze drie persoonlijke studio's in Amsterdam Oost waar we les geven in een vertrouwde en veilige omgeving.

50% korting OF gratis yogamat *

Sluit je voor 27 september 2021 een doorlopend maandabonnement af? Dan krijg je maar liefst 50% korting op je eerste maand. Of kies voor een profesionele yogamat als cadeau. Kies je meteen voor ons Gold abonnement, dan krijg je de korting én de yogamat! Maak direct gebruik van de voordelen van het Thrive doorlopend maanabonnement! Vul je keuze in, in het opmerkingen veld.

BEKIJK HIER ONZE MAANDABONNEMENTEN

 

STRIPPENKAART 20 %  KORTING *

Koop je deze maand online een reguliere 5- of 10-strippenkaart voor Yoga of Pilates lesssen? Gebruik dan de speciale code 'september21' en je ontvangt direct 20% korting op je aankoop. Deze aanbieding is eenmalig per klant te gebruiken t/m 26 september 2021. De code vul je in als 'COUPON CODE' bij het afrekenen.

KLIK HIER OM JE STRIPPENKAART TE KIEZEN

 

* Deze actie loopt van 23 augustus t/m 26 september 2021 en uitsluitend bij vermelding van de code in de aanvraag. Wanneer je voor 10 september je abonnement start berekenen we de 50% over de maand september. Na 10 september krijg je 50% korting op de maand oktober. Het abonnement is doorplopend tot opzegging (na vijf volledige kalendermaanden is je abonnement maandelijks opzegbaar). De gratis Yogamat is een nieuwe Rikikesh mat (t.w.v. €35,-) of een 2020 Prolight Studio mat  van Manduka (t.w.v. €80,-), op te halen in de studio's. Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe (maand-)leden die in augustus niet reeds een lopend maandabonnement bij thrive hebben of bij een 'upgrade' naar een full of gold membership. De aanbieding is niet geldig bij de introductie kaart of in combinatie met andere aanbiedingen en voor 20x yoga of zwangerschapsyoga kaarten).

NOG NOOIT BIJ THRIVE YOGA GEWEEST ? 

KIES DAN 5 proeflessen voor € 35

Helemaal nieuw bij Thrive Yoga? Probeer dan vijf lessen in 1 maand als kennismaking. Je introductiekaart is geldig in alle drie onze studio's (Zeeburg, IJburg en Indische buurt) voor alle reguliere yoga en Pilates lessen (inclusief max. 1 les Aerial Yoga).

KOOP HIER JE PROEFLESSEN

 

 

 

 

 

 

Proeflessen: 2 voor € 17 of 5 voor € 35
AANMELDEN PROEFLES