Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

thrive yoga opleidingen amsterdam

Persoonlijk, kleinschalig en bomvol van liefde voor Yoga!

Ben je op zoek naar een persoonlijke yoga opleiding in Amsterdam? Een opleiding waarin je zelf centraal staat als deelnemer met een intensieve persoonlijke begeleiding in kleine groepen? Dan ben je bij Thrive Yoga aan het juiste adres. We bieden elke twee jaar een Vinyasa Yoga opleiding en een Yin Yoga opleiding aan. Zo blijven de opleidingen kleinschalig en gegeven met al onze aandacht en liefde voor yoga.

Onze opleidingen zijn Yoga Alliance (internationaal) gecertificeerd en bereiden je voor om les te geven in Vinyasa of yin Yoga, maar worden ook gevolgd door deelnemers die verdieping voor zichzelf zoeken. We bespreken graag jouw persoonlijke doelstellingen en begeleiden je daar in.

In onze drie yogastudio's neem je deel aan onze lessen en krijg je zelf de gelegenheid om in groepjes je vaardigheden te oefenen met elkaar. De mentor is er altijd tijdens het opleidings traject van vijf (Yin 100 uur) of negen maanden (Vinyasa 200 uur).

 

 

yoga opleiding 2021

Ons oorspronkelijke programma van twee teacher trainingen in 2021 is door COVID gweijzigd. We zullen nu maar 1 opleiding starten in september 2021. Afhankelijk van de vraag zal dit een Yin of een Vinyasa of zelfs een Yin-Yang opleiding worden. Om alvast je interesse kenbaar te maken, zet jezelf op de mailing lijst over onze opleiding 2021, zo heb je bovendien invloed op de uiteindelijke training 2021. Ook al duurt het nog even, wij kijken er naar uit!

INTERESSE YOGA OPLEIDING 2021

YIN YOGA OPLEIDING

De 100 uur opleiding Yin Yoga in de traditie van Paul Grilley. De opleiding zal bestaan uit vijf weekeinden waarin we op zaterdag en zondag bij elkaar komen. De opleiding is te volgens als module wanneer je al een andere yoga opleiding gedaan hebt, maar ook als je nog geen yoga docent bent is dit een mooi startpunt.

LEES HIER MEER OVER DE YIN YOGA OPLEIDING

SCHRJF JE HIER IN ALS GEINTERESSERDE

 

 

 

 

 

VINYASA YOGA OPLEIDING

De opleiding zal bestaan uit negen weekeinden waarin we op zaterdag en zondag bij elkaar komen. De opleiding biedt een volledige basis om als yogadocent aan de slag te gaan of is een mooie verdieping van je yoga practice en kennis.

LEES HIER MEER OVER DE VINYASA YOGA OPLEIDING

SCHRIJF JE HIER IN ALS GEINTERESSERDE

 

 

 

 

 

Docenten

Ons Teacher training Team bestaat uit een ervaren en gevarieerde groep van vier topdocenten van thrive;  Marco Rodie, Jorinde Verzijl, Channah van Dootingh en Sanne Jennen. Alle vier de docenten hebben duizenden lesuren op hun naam en zijn opgeleid en gecertificeerd in verschillende yoga stijlen door o.a. internationale top docenten als Paul Grilley, Sarah Powers, Bernie Clarks (Yin), David Life en Sharon Gannon (Jivamukti). De anatomielessen worden verzorgd door onze fysiotherapeute en Pilates docente   Michal Brosh. Door de krachten van deze thrive teachers te bundelen hebben we voor jou een zeer sterk fundament voor de training kunnen leggen. Een van de teachers wordt wellicht jouw mentor in onze opleiding. 
 

locatie

We hebben een prachtige ruimte waar we in een rustige en profesionele omgeving kunnen leren en oefenen; ' De Akademie voor Massage en Beweging' in Amsterdam Noord. De Akademie is gevestigd in een historisch pand en de sfeer en inrichting past uitstekend bij onze visie.We hebben op de Akademie de beschikking over een eigen lichte zaal (120 m2) en nog veel meer faciliteiten, waaronder een tuin, keuken en lounge. De locatie biedt veel privacy en voldoende ruimtes om ook in kleinere mentorgroepen te kunnen werken en studeren. De Akademie is gelegen aan de Wingerdweg 32 en is makkelijk te bereiken met het pondje vanaf centraal en ligt direct naast het nieuwe metro station (Noord-Zuid lijn).

 

Wat deelnemers zeggen

“Een super fijne opleiding voor die gene die naast de asana’s ook meer verdieping en inzicht willen in de filosofie en hun eigen te bewandelen pad. Ook een die je leert rekening te houden met verschillende lichamen dmv praktische anatomie. Heel waardevol, en ik ben blij dat ik voor deze opleiding gekozen heb” - Marinka -“Ik volg de Thrive Teachers opleiding met heel veel plezier. Het is een mooie opleiding om dieper in de wereld van yoga te duiken. Er is veel persoonlijke aandacht en ruimte om uit de opleiding te halen dát wat jij wilt. Het klopt bij Thrive, die persoonlijke aanpak en aandacht komt overal terug. Onze docenten verschillen ook. Dat is leuk en inspirerend. Ze zijn goed benaderbaar.” - Suzan - 

"Na ruim 3 jaren als fanatieke bezoeker van de thrive yoga lessen zat ik letterlijk te wachten op de start van hun eerste teacher training. Wat ik in de lessen altijd zo fijn vindt, komt ook terug in de teacher training. Oprechte interesse in deelnemers, aandacht voor yoga filosofie en inzicht in anatomie. Tijdens de teacher training een fijne mix aan docenten met ieder hun eigen vakgebied. En iets wat mij echt verraste is de samenhorigheid en sfeer in de groep, 23 nieuwe yoga vrienden erbij.”  - Ellen -
 

Als quote aan het begin van deze training had ik gekozen:” het valt niet mee te worden wie je bent”.  Maar bij deze teacher training ga je een stukje  op weg. De training leert je veel over yoga én over jezelf. Het verdiepen van je practice, de functionele anatomie en de filosofie bieden je zo veel inzichten en stof tot nadenken dat je alleen nog maar meer wilt weten én jezelf beter leert kennen! De prachtige, heel bruikbare, oude wijsheden, de asana’s, de meditatie , de prachtige mantra’s en niet te vergeten de nieuwe vriendschappen zijn op alle fronten een verrijking. Een spannende en leerzame training die ik voor geen goud had willen missen. -Freya

 

 

 

 

 

 

 

Proeflessen: 2 voor € 17 of 5 voor € 35
AANMELDEN PROEFLES