Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

THRIVE TEACHER TRAINING 2018
Een UNIEKE en PERSOONLIJKE TRAINING

Volgens jaar is het zo ver! De eerste gecertificeerde Thrive Yoga opleiding (teacher training) gaat in september 2018 van start. Onze 200 uur Vinyasa Teacher Training met Yin elementen (negen maanden) creëert een stevige basis voor de toekomstige yogadocent en vormt een persoonlijke verdieping van ieders yogapad.

Bij Thrive Yoga vinden we persoonlijke aandacht en het werken met kleine groepen belangrijk. Tijdens de opleiding maken we dan ook ruimte voor persoonlijke aandacht door te werken met kleine mentorgroepen, waarbij elke student begeleid wordt bij de persoonlijke ontwikkeling van student naar docent. De toewijding aan het yogapad zet namelijk bij veel studenten een persoonlijk proces opgang, en daar willen bij als Thrive Yoga ruimte voor creëren.

De stevige basis qua kennis en competenties vindt zijn oorsprong in de functionele benadering van Asana beoefening van Paul Grilley. Elk mens is uniek en heeft een unieke anatomie. Tijdens de opleiding leer je over de verschillende variaties van het skelet en hoe je als docent Asana onderwijst vanuit een gedifferentieerde benadering. Niet alleen leer je veel over jezelf, maar ook over je medestudenten. Door te observeren en de variaties te begrijpen, leer je op een veilige manier Asana te beoefenen en over te dragen.

Last but not least maak je op een activerende manier kennis met de yogafilosofie, en reflecteer je op je eigen ervaring en benadering van Yoga als filosofische stroming en levenspad.

We zijn er van overtuigd dat we met deze persoonlijke aanpak niet alleen een prachtige verdieping kunnen bieden aan onze studenten, maar dat we ook kundige en authentieke yogadocenten de wereld in zullen sturen.

VOOR WIE?

Je kunt deze opleiding volgen als een goede basis wilt leggen als toekomstig yogadocent, maar ook als je geen les wilt geven en je je wilt toewijden aan een verdieping van jouw yoga pad en de persoonlijke ontwikkeling die daarbij komt kijken. Voordat je kunt deelnemen aan deze training hebben we graag een gesprek met je over je ervaring en doelstellingen. Over het algemeen verwachten we dat je al enige tijd aan yoga doet en actief lessen volgt of een actieve self-practice hebt ontwikkeld. In principe is de opleiding voor iedereen met een serieuze interesse en intentie tot groei.

planning docenten en prijzen

De training vindt plaats in negen weekeinden van 5 dagdelen, verdeeld over negen maanden. Verder verwachten we dat je gemiddeld minimaal vier lessen per maand bij ons volgt, dus in totaal 36 lessen in de negen maanden, waarvan minimaal 12 bij je eigen mentor. Wie die mentopr kan zijn? Volgende maand maken we ons eigen Teacher Training team bekend !

2018:   Sept 14-16   Okt 12-14   Nov 16-18   Dec 14-16
2019:   Jan 18-20     Feb 8-10    Mar 15-17    May 10-12

De prijs is nog niet vastgesteld omdat een aantal factoren nog in ontwikkeling zijn. Dit zal uiterlijk in januari gepublicieerd worden. Wel kunnen we aangeven we dat iedereen die vooraf interesse heeft getoond een korting zal ontvangen op de prijs voor de TT. De moeite waard dus om je alvast als geinteresseerde in te schrijven.

Interesse en inschrijven

Je kunt je nu al inschrijven als geinteresserde, dat verplicht je nog tot niks, maar geeft je wel recht op een extra korting wanneer de prijzen bekend worden gemaakt in januari. Schrijf je als geinteresseetde in dan wordt je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen, de prijs en jouw persoonlijke 'geinteresseerde' korting.  


inschrijven als geinteresseerde klik hier

 

 

NEEM NU EEN PROEFLES: 2 VOOR € 15 OF 5 VOOR € 35
AANMELDEN PROEFLES