Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

THRIVE TEACHER TRAINING 2018
Een UNIEKE en PERSOONLIJKE TRAINING

De eerste gecertificeerde Thrive Yoga opleiding (teacher training) gaat in september 2018 van start. Onze 200 uur Vinyasa Teacher Training met Yin elementen (negen maanden) creëert een stevige basis voor de toekomstige yogadocent en vormt een persoonlijke verdieping van ieders yogapad.

Bij Thrive Yoga vinden we persoonlijke aandacht en het werken met kleine groepen belangrijk. Tijdens de opleiding maken we dan ook ruimte voor persoonlijke aandacht door te werken met kleine mentorgroepen, waarbij elke student begeleid wordt bij de persoonlijke ontwikkeling van student naar docent. De toewijding aan het yogapad zet namelijk bij veel studenten een persoonlijk proces opgang, en daar willen bij als Thrive Yoga ruimte voor creëren.

De stevige basis qua kennis en competenties vindt zijn oorsprong in de functionele benadering van Asana beoefening van Paul en Suzee Grilley. Elk mens is uniek en heeft een unieke anatomie. Tijdens de opleiding leer je over de verschillende variaties van het skelet en hoe je als docent Asana onderwijst vanuit een gedifferentieerde benadering. Niet alleen leer je veel over jezelf, maar ook over je medestudenten. Door te observeren en de variaties te begrijpen, leer je op een veilige manier Asana te beoefenen en over te dragen. Last but not least maak je op een activerende manier kennis met de yogafilosofie, en reflecteer je op je eigen ervaring en benadering van Yoga als filosofische stroming en levenspad.

We zijn er van overtuigd dat we met deze persoonlijke aanpak niet alleen een prachtige verdieping kunnen bieden aan onze studenten, maar dat we ook kundige en authentieke yogadocenten de wereld in zullen sturen.

VOOR WIE?

Je kunt deze opleiding volgen als een goede basis wilt leggen als toekomstig yogadocent, maar ook als je geen les wilt geven en je je wilt toewijden aan een verdieping van jouw yoga pad en de persoonlijke ontwikkeling die daarbij komt kijken. Voordat je kunt deelnemen aan deze training hebben we graag een gesprek met je over je ervaring en doelstellingen. Over het algemeen verwachten we dat je al enige tijd aan yoga doet en actief lessen volgt, of een actieve self-practice hebt ontwikkeld. In principe is de opleiding voor iedereen met een serieuze interesse en intentie tot groei.

PLANNING EN PRIJZEN

De training vindt plaats in negen weekeinden van vijf dagdelen, verdeeld over negen maanden. Verder verwachten we dat je gemiddeld minimaal vier lessen per maand bij ons volgt, dus in totaal 32 lessen in de acht maanden, waarvan minimaal 12 bij je eigen mentor. Wie die mentor kan zijn? Zie onze teacher teamleden hieronder.

Geplande data van de weekeinden (evt. wijzigingen voorbehouden):
2018:    Sept 28-30      Okt 12-14          Nov 16-18        Dec 14-16
2019:    Jan 18-20        Feb 8-10           Mar 15-17        Apr 12-14          May 17-19


Naast de negen weekeinden krijg je gedurende je opleiding nog drie extra workshops aangeboden van thrive docenten op hun specifieke expertise. De tijden per weekeinde:
vrijdag     18:30-21:30
zaterdag  09:00-17:00
zondag    09:00-17:30

De prijs voor de training bedraagt € 2050,- (excl BTW). Reserveer je voor 1 maart 2018, dan betaal je de Early Bird prijs van € 1950,- (excl BTW)Je inschrijving is definitief na je aanbetaling van € 350,- (incl) De rest kun je in een keer betalen, voor 1 augustus 2018, of in drie termijnen, gespreid over de training (voor termijnbetaling geldt eenmailige opslag van € 150 (incl)). Als Teacher Trainee krijg je gedurende de training (maanden oktober 2018 t/m mei 2019), 10 % doorlopende korting op een light of full membership.

Docenten

Ons Teacher training Team bestaat uit een ervaren en gevarieerde groep van vier topdocenten van thrive; Marco Rodie, Jorinde Verzijl, Channah van Dootingh en Sanne Jennen. Alle vier de docenten hebben duizenden lesuren op hun naam en zijn opgeleid en gecertificeerd in verschillende yoga stijlen door o.a. internationale top docenten als Paul Grilley, Sarah Powers (Yin), David Life en Sharon Gannon (Jivamukti). De anatomielessen worden verzorgd door onze fysiotherapeute en Pilates docente  Michal Brosh

Door de krachten van deze thrive teachers te bundelen hebben we voor jou een zeer sterk fundament voor de training kunnen leggen. Een van de teachers wordt wellicht jouw mentor in onze opleiding. 

locatie

We hebben een prachtige ruimte waar we in een rustige en profesionele omgeving kunnen leren en oefenen; 'De Akademie voor Massage en Beweging' in Amsterdam Noord. De Akademie is gevestigd in een historisch pand en de sfeer en inrichting past uitstekend bij onze visie.
???????We hebben op de Akademie de beschikking over een eigen lichte zaal (120 m2) en nog veel meer faciliteiten, waaronder een tuin, keuken en lounge. De locatie biedt veel privacy en voldoende ruimtes om ook in kleinere mentorgroepen te kunnen werken en studeren. De Akademie is gelegen aan de Wingerdweg 32 en is makkelijk te bereiken met het pondje vanaf centraal en ligt direct naast het nieuwe metro station (Noord-Zuid lijn).
 

Interesse en inschrijven

De inschrijving voor de Teacher Training 2018 is geopend. Via onderstaande link kun je je aanmelden. We nemen dan contact met je op en na je aanbetaling en onze bevestiging van toelating is je inschrijving definitief. Je ontvangt dan ook een  inschrijfformulier met vragenlijst en alles wat je verder moet weten. Let op, we laten maximaal 24 studenten toe om de training kleinschalig en persoonlijk te houden.


inschrijven voor teacher training klik hier

 

 

NEEM NU EEN PROEFLES: 2 VOOR € 15 OF 5 VOOR € 35
AANMELDEN PROEFLES