Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

Thrive winter promotie (t/m 30 januari 2018)

STRIPPENKAART 10 % ONLINE KORTING

Als je de deze maand online een strippenkaart koopt, gebruik dan de code 'januari2018' en je ontvangt direct 10% korting op je aankoop. Deze strippenkaart aanbieding is eenmalig per klant te gebruiken van 1 t/m 30 januari 2017 en alleen geldig bij een online aankoop op 'account' omdat i-deal momenteel offline is, is de daadwerkelijke betaling in de studio.

Klik hier om naar de online shop te gaan

Maandabonnement 50% korting

Wanneer je in januari 2018 een nieuw maandabonnement afsluit (full of light membership) krijg je maar liefst 50% korting op je eerste maand. Om de korting te gebruiken, vul je het inschrijfformulier in en vermeldt 'januari actie'.  Maak gebruik van de voordelen van een thrive maanabonnement; na eenmalig afsluiten, is alles geregeld en kun je langskomen wanneer het jou uitkomt. Een full membership bij thrive kost € 80 per maand en een light membership is in prijs verlaagd naar € 50 per maand! Na je kortingsmaand, loopt je abonnement minimaal vijf volledige maanden door, daarna kun je hem per maand opzeggen.
 

5 proeflessen voor € 35

Nieuw bij thrive yoga, probeer dan vijf lessen in 1 maand als kennismaking. Je introductiekaart is geldig in alle drie onze studio's (Zeeburg, IJburg en Indische buurt) en voor alle reguliere yoga en Pilates lessen. 

KLIK HIER OM NAAR DE ONLINE SHOP TE GAAN

NEEM NU EEN PROEFLES: 2 VOOR € 15 OF 5 VOOR € 35
AANMELDEN PROEFLES