Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

Thrive de yogaschool van amsterdam oost

drie YOGAstudio's met Persoonlijke lessen in amsterdam

Ben je op zoek naar persoonlijke Yoga- en Pilates lessen in kleine groepen met aandacht voor iedere deelnemer? Voel je dan direct thuis en welkom in onze drie sfeervolle yogastudio's in Amsterdam Oost; op Zeeburg (Java-eiland), op IJburg en in de Indische buurt. Thrive onderscheidt zich door de aandacht die we in kleine groepen kunnen bieden. Krijg aanwijzingen, assists en persoonlijke tips om het maximale uit je yoga- of pilatesles te halen. Leer ons team van docenten kennen en volg de lessen die op dat moment bij jou passen. Ga je voor het eerst Yoga beoefenen en weet je niet zo goed waar en met welke les te starten? Lees meer op onze 'beginnen bij thrive' pagina of neem contact op voor een persoonlijk advies.

We geven authentieke op Hatha gebaseerde Yoga en Pilates op een toegankelijke wijze, voor alle niveaus, iedereen is welkom! Elke les is uniek, met aandacht voor houding, beweging, adem, meditatie, een wekelijks afwisselende anatomische focus en een maandthema uit de Yoga Filosofie. Kies uit dynamische Vinyasa flow Yoga en Jivamukti Yoga of diepe strekkingen in Yin Yoga, ontspanning in Yoga Nidra en krachtopbouwende (core) Pilates of een combinatie (Yin/Yang), alles is mogelijk, je kunt zelfs mee komen vliegen in de Aerial Yoga doeken in onze Thrive Zeeburg studio.

lesrooster yoga en pilates

Thrive Yoga biedt zeven dagen per week, het hele jaar door Yoga en Pilates lessen aan. In het lesoverzicht  ZeeburgIJburg en Oost vind je snel een weekrooster per studio. Via het online ' lesrooster' kun je direct reserveren, dan ligt er een matje voor je klaar. Maak gebruik van onze flexibele mogelijkheden; start met twee of vijf proeflessen, neem een losse les, een 5- of 10-rittenkaart of maandabonnement. Als lid van Thrive yoga heb je toegang tot alle reguliere lessen in onze drie studio's in Amsterdam.

thrive yogastudio amsterdam

Thrive is meer dan 'alleen' een yogastudio, meer dan dat biedt het een plek waar je je thuis en op je gemak voelt. Even weg uit de dagelijkse sleur voor een yogales, pilates, meditatie, mindfulness of een workshop. Prime Time, aandacht voor jezelf, jouw moment. Dat is ook de plek die Marco Rodie in 2012 voor ogen had om te creëren. Na een carrière in het bedrijfsleven wil hij zoveel mogelijk mensen laten ervaren wat Yoga kan betekenen in het dagelijks leven. Geinspireerd door de stijlen van Vinyasa (Jivamukti) Yoga en Yin Yoga, is de studio gespecialiseerd in lessen waarin zowel de ontspanning van Yin als de kracht van Yang gecombineerd wordt. 

Thrive Yoga Amsterdam Zeeburg en Amsterdam IJburgamsterdam, in oost, ijburg en zeeburg

Thrive heeft drie prachtige Yogastudio's in Amsterdam Oost (Tweede Atjehstraat 55), op IJburg (IJburglaan 961) en Zeeburg (Sumatrakade 1 Java Eiland / KNSM eiland). Daarmee zijn we de Yogastudio van Amsterdam Oost geworden, gericht op onder andere de Indische buurt, Watergraafsmeer, Oosterpark, Centrum Oost, Zeeburg, IJburg en Diemen. Alle studio's zijn goed bereikbaar vanuit het centrum met de fiets, auto of OV. Op IJburg en in de Tweede Atjehstraat heeft thrive ook een prachtige massagesalon met profesionele masseurs die goed aansluiten bij de Yoga en het concept van thrive. Meer informatie vind je op ons thrive massage website.

Het unieke thrive concept is om meerdere kleine studio's te realiseren in plaats van een grote, om zo het persoonlijke karakter van de lessen te kunnen waarborgen en de yoga filosofie zo breed toegankelijk te maken! Die persoonlijke aandacht en lessen in kleine groepen (reguliere lessen maximaal 14 personen) is voor veel studenten de reden om voor thrive te kiezen in plaats van voor de grotere (sport-)scholen. Kom het zelf proberen.

Yoga Zeeb

urg, Pilates Zeeburg, Yoga Java Eiland, Pilates Java Eiland
Yoga IJburg, Pilates IJburg

NEEM NU EEN PROEFLES: 2 VOOR € 16 OF 5 VOOR € 35
AANMELDEN PROEFLES