Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

Thrive Yoga  'Be happy and free!'

Kom thuis bij Thrive Yoga. Dé persoonlijke yogaschool van Amsterdam Oost. In onze drie knusse yogastudio’s in Zeeburg (Java eiland), Oost (Indisch buurt) en IJburg bieden we jou een veilige plek om even helemaal tot jezelf te komen met een groot aanbod yoga en pilates lessen

Vanaf maandag 18 januari zijn de studio's weer helemaal geopend, met extra ruimte tussen de matten en goede ventilatie. We kijken er naar uit je weer terug te zien op de mat!

Persoonlijke aandacht, op jouw niveau

Onze sfeervolle yogastudio’s in Amsterdam zijn ingericht op kleine groepen. Zo kunnen we veel persoonlijke aandacht geven aan onze studenten. Soms is het net die kleine aanwijzing of tip, waardoor jouw Yoga- of Pilates practice een boost krijgt. De ervaren docenten van Thrive Yoga assisteren je graag op jouw persoonlijke yogapad.

Kom de Thrive sfeer zelf proeven

Ben je op zoek naar persoonlijke Yoga- en Pilates lessen in kleine groepen? Wil je voor het eerst Yoga of Pilates uitproberen en weet je niet waar en hoe je het beste kunt beginnen? klik hier voor meer informatie over beginnen bij thrive.

lesrooster Yoga en Pilates

Thrive Yoga biedt zeven dagen per week, het hele jaar door Yoga en Pilates lessen aan. Je kunt kiezen uit meer dan honderd lessen per week! Via het online lesrooster kun je direct een mat reserveren in één van onze drie studio's of voor de livestream (online).

yoga bij thrive

In onze Yogalessen is veel aandacht voor houding, beweging, adem en meditatie. We hebben wekelijks een anatomische focus en een maandelijks thema uit de Yoga Filosofie. Lees meer over de Yoga en de verschillende yogastijlen die Thrive Yoga aanbiedt.

Als member van Thrive Yoga maak je deel uit van een hechte community en heb je toegang tot een uniek aanbod van Yoga, Pilates en Events. Lees meer over proeflessen, lidmaatschap en strippenkaarten op onze tarieven pagina.

Locaties Thrive Yogastudio’s in Amsterdam

Het unieke thrive concept is om meerdere kleine studio's te realiseren in plaats van één grote, om zo het persoonlijke karakter te kunnen waarborgen en de yoga filosofie zo breed toegankelijk te maken! Thrive Yoga heeft drie locaties in Amsterdam Oost.

THRIVE ZEEBURG: SUMATRAKADE 1
(Java / KNSM eiland aan het IJ)

THRIVE IJBURG: IJBURGLAAN 961
(Centraal op IJburg)

THRIVE OOST: TWEEDE ATJEHSTRAAT 55
(Indische buurt)

 


Let’s thrive together!

Thrive Yoga

Yoga Zeeburg, Pilates Zeeburg, Yoga Java Eiland, Pilates Java Eiland

Yoga IJburg, Pilates IJburg

Proeflessen: 2 voor € 17 of 5 voor € 35
AANMELDEN PROEFLES