Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

LOCATIES

thrive zeeburg

Thrive Yoga Zeeburg is de locatie waar thrive begon in januari 2012. De warme sfeervolle studio ligt aan het Azartplein tussen Java en KNSM eiland op de Oostelijke haveneilanden van Amsterdam. Met een vrij uitzicht op het water een oase van rust aan de oost kant van Amsterdam. Makkelijk bereikbaar vanaf Centraal station met de bus of fiets. Tram en bus stoppen letterlijk voor de deur, net als het pondje vanaf Amsterdam Noord. De studio heeft een aparte kleedruimte en een lichte zaal waar we voor maximaal 14 deelnemers een matje klaar leggen. 

Sumatrakade 1 - Amsterdam route    /   lesrooster

 

thrive IJburg

Centraal op IJburg aan de IJburglaan is onze ruimste yogastudio gevestigd. Hier geven we persoonlijke Yoga en Pilates groepslessen aan gemiddeld acht en maximaal zestien deelnemers. De ruime zaal heeft de karakteristieke warme thrive sfeer waardoor je je gelijk thuis voelt. Je vind de studio nabij de kruising en tramstop Diemerparklaan (tram 26 vanaf CS).

IJburglaan 961 - Amsterdam route /   lesrooster

 

 Thrive Oost

Midden in de Indische buurt in Oost vind je onze meest intieme yogastudio in een woonwijk aan de Tweede Atjehstraat. Via de hal, langs onze massageruimte loop je onze sfeervolle studio binnen, de ruimte voelt rustig en vertrouwd, bijna als een huiskamer. Door een glazen wand is de hele ruimte mooi verlicht. We geven groepslessen aan kleine groepen van gemiddeld vier tot twaalf deelnemers hier. Thrive Oost is ook on]ze meest centraal gelegen studio, vlak bij het Muiderpoort station.

Tweede Atjehstraat 55 - Amsterdam route /   lesrooster

 


 
Proeflessen: 2 voor € 17 of 5 voor € 35
AANMELDEN PROEFLES