Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

Privacy Statement

Thrive Yoga gaat zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens en beschermt de privacy van je persoonsgegevens. Door gebruik te maken van onze website en diensten ga je akkoord met ons privacy- en cookie-beleid.  De belangrijkste zekerheden kort samengevat:

  • We verzamelen alleen de noodzakelijk informatie om je veilig te kunnen laten deelnemen aan onze activiteiten en jou hierover te informeren.
  • We delen je gegevens niet verder met derden zonder toestemming.
  • We verkopen nooit (persoonlijke) gegevens
  • We trachten te verzekeren dat je gegevens veilig zijn van onbevoegde toegang of publicatie.

    Hieronder lees je alle details van onze privacy regeling.

Inleiding

Thrive Yoga verwerkt persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. Thrive Yoga verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de geldende wetgeving. In dit privacy statement (verder te noemen: “Privacy Statement”) zijn de overwegingen hieromtrent vastgelegd.

Toepasselijkheid

Dit Privacy Statement is van toepassing op de verwerking van data verkregen vanuit bezoek aan en gebruik van de website van Thrive Yoga en de door leden ingevulde ‘introductieformulieren’ in de studio en nieuwsbriefabonnees verstrekte persoonlijke informatie (hierna: Persoonsgegevens).

WELKE GEGEVENS VERZAMELT THRIVE YOGA?

Wanneer jij je online of offline aanmeldt via onze website of de Mindbody website of het contactformulier invult, een product koopt of andere aanvragen doet voor een van de diensten, word je gevraagd om gegevens in te vullen. We verwerken in dat geval alleen de gegevens die je zelf verstrekt. Voor particuliere klanten beperken we de gegevensverzameling tot:

  • Voor- en achternaam
  • Postcode
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • fysieke beperkingen / bijzonderheden die relevant bij deelname aan onze diensten
  • referenties (hoe heb je ons gevonden) en eventuele relaties

In specifieke gevallen, als bij zakelijke relaties, of doorlopend lidmaatschap, of deelname aan een langere trainingf kan de volgende aanvullende informatie gevraagd worden:

  1. · Bedrijfsnaam
  2. · Straat en huisnummer
  3. · Postcode en woonplaats
  4. · Geboortedatum
  5. · IBAN nummer (t.b.v. automatisch incasso)

 

MET WELK DOEL GEBRUIKT THRIVE YOGA DE PERSOONSGEGEVENS

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

Je naam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van informatie, delen van kennis, in o.a. de maandelijkse thrive nieuwsbrief om je zo als klant op de hoogte te houden van Thrive Yoga dienstverlening en activiteiten. We doen dit alleen met gegevens die we verkregen hebben via de inschrijving bij thrive yoga voor het afnemen van diensten, niet met gegevens die via rechtstreekse e-mailberichten binnengekomen zijn.

Je mailadres en mobiele nummer gebruiken we om je indien nodig in te lichten voor een (last minute) wijziging van een les of afspraak. We sturen je bijvoorbeeld een sms bericht wanneer we de door jou gereserveerde les of afspraak door onverwachte omstandigheden moeten afzeggen. Je telefoon nummer wordt nooit gebruikt voor marketing. Indien je geen prijs meer stelt op deze informatie, kun je jezelf hiervoor te allen tijde afmelden door gebruik te maken van de afmeldlink in het e-mailbericht of Thrive Yoga hiervan schriftelijk op de hoogte stellen, door een e-mail te sturen naar info@thriveyoga.nl. Of je voorkeuren in je ‘Mindbody account’ te wijzigen.

Jouw combinatie van persoonsgegevens (naam – postcode – mail – telefoon) gebruiken we om je uniek te kunnen identificeren. Dit zorgt ervoor dat je als je eenmaal klant geweest bent je niet een nieuwe account hoeft aan te maken. Eventueel tegoed bewaard kan blijven op je account en dat je ook eenmalig gebruik kan maken van introductie aanbiedingen voor nieuwe klanten.

Jouw adres en IBAN nummer kunnen na specifieke toestemming worden gebruikt voor een SEPA incasso. Dit doen we wanneer je een doorlopend maandabonnement bij ons afsluit en toestemming geeft voor de benodigde automatische betalingen. Deze gegevens gebruiken we ook voor de financiële administratie en om je (op verzoek) een factuur te kunnen sturen.

Fysieke beperkingen of bijzonderheden gebruiken we uitsluitend ter (noodzakelijke) informatie aan de docent of behandelaar ter voorkoming van blessures of letsel. 


Verwerking Persoonsgegevens

Thrive Yoga behandelt Persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Thrive Yoga verzamelt Persoonsgegevens bij het opnemen van contact via de website, het abonneren op Thrive Yoga - nieuwsbrief en bij een bezoek aan Thrive Yoga evenementen en activiteiten. Deze gegevens worden verwerkt ten behoeve van de (financiële administratie).

Je persoonsgegevens worden opgeslagen op de servers van MindBody. MindBody meldt hierover het volgende: "MINDBODY stores all data in servers and backup servers located in the United States. MINDBODY has Privacy Shield certification which complies with GDPR regulations related to transferring data outside of the EU. Go here https://www.mindbodyonline.com/privacy-policy for a detailed explanation of how the Privacy Shield requirements align with the new GDPR guidelines."

Je naam en mailadres worden tevens opgeslagen bij onze mail-processor, Namstelight. Namstelight geeft aan, net als Mindbody te voldoen aan de specifieke Europese Privacy eisen (GDPR demands).

Cookies

De website www.thriveyoga.nl en wwww.thrivemassage.nl plaatst beperkt cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Deze cookies worden gebruikt om de websites van Thrive Yoga beter te laten functioneren en het webbezoek te monitoren, zodat Thrive Yoga na kan gaan hoeveel mensen de website in een bepaalde periode hebben bezocht. De cookies zijn nodig om de meest optimale gebruiksbeleving te realiseren voor haar bezoekers. Thrive Yoga gebruikt deze data alleen geaggregeerd en kan deze niet herleiden tot een apparaat of individu. Hieronder vind u een lijst van cookies die geplaatst worden door de Thrive Yoga website en hun functionaliteit.

Functionele cookies:

 

Advertentiecookies
Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven.


Google analytics
Ook door het statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Thrive Yoga wil graag weten hoe de bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks de website bezoeken, zodat Thrive Yoga het gebruik van de website kan optimaliseren. Thrive Yoga willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter we willen jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben wij goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over de gebruiksvoorwaarden en gegevensbescherming vindt u bij de voorwaarden van Google Analytics of bij het privacy overzicht van Google Analytics.


Social media
Thrive Yoga wil het graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van de website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Van de volgende social media-kanalen hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacy-verklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. Facebook/Instagram cookies (worden alleen geplaatst als u tijdens een bezoek aan Thrive Yoga-website bent ingelogd op Facebook en hiervoor toestemming geeft.)

Beveiliging

Thrive Yoga heeft zorgvuldige en passende maatregelen genomen om de systemen te beveiligen. Dit om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de persoonlijke informatie of dat de persoonlijke informatie verloren gaat.

Links

Op de website van Thrive Yoga zijn een aantal links naar andere websites van organisaties te vinden. Thrive Yoga kan geen verantwoording dragen met betrekking tot het gebruik van u gegevens door die organisaties. Hierbij wordt aangeraden het Privacy Statement van de betreffende website te lezen.

Vragen

Wil je naar aanleiding van dit privacy beleid een vraag stellen of wilt je gewoon meer informatie over iets dat je gelezen hebt? Vul dan ons contactformulier in of mail ons direct.

 

NEEM NU EEN PROEFLES: 2 VOOR € 16 OF 5 VOOR € 35
AANMELDEN PROEFLES