Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

Huur ruimte Amsterdam Oost

In alle drie de studio's zijn diverse huurmogelijkheden. Thrive Oost ligt centraal gelegen in Amsterdam Oost nabij het Muiderpoortstation, Thrive Zeeburg aan het Azartplein en Thrive IJburg, midden op de IJburglaan met goede parkeermogelijkheden. Diverse ruimtes zijn te huur voor activiteiten als coaching, workshops en behandelingen. Let wel de (grote) studioruitme uitsluitend buiten onze lestijden om. 

 

 

thrive oost

Thrive Oost, voorheen Puur-Studio, heeft een totaaloppervlakte van bijna 100 m2, met een studiodeel, coaching en massageruimte. Het is de meest verhuurde locatie voor verschillende coachingstrajecten. De studio ligt in de Indische buurt, nabij het Muiderpoortstation. 

thrive zeeburg

Onze studio op Zeeburg heeft 1 centrale studioruimte en een kleedkamer. Totaalopeprvlakte ongeveer 70 m2. De studio is gelegen tussen Java eiland en KNSM eiland aan het Azartplein (tram 26, bus 65 en pondje naar Amsterdam Noord). Ideaal als je overdag een werkruitme zoekt om klanten te ontvangen, bijvoorbeeld podologie of andere therapeutische werkzaamheden. 

thrive IJburg

Thrive IJburg met een totaaloppervlakte van 100 m2 heeft de grootste studio oppervlakte (60 m2) en een massageruimte. De studio is goed bereikbaar vanaf de A10 of vanaf Centraal met tram 26 (15 minuten). Zeer geschikt voor grotere workshops en massages. 

Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een reservering aan  via deze link.

 

Proeflessen: 2 voor € 17 of 5 voor € 35
AANMELDEN PROEFLES