Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

Aerial Yoga

De populaire yogatrend, Yoga in de lucht, al sinds 2013 bij thrive in Amsterdam Zeeburg! Voel je vrij, zwevend boven de grond en daag je jezelf uit, zowel fysiek als mentaal. Aerial Yoga biedt je nieuwe ongekende mogelijkheden om yoga te beleven.

aerial Lessen en workshops

Er zijn op dit moment vier wekelijkse lessen in onze studio op Zeeburg, (elke) maandag om 16:30, donderdag 09:30  en 18:45 en elke vrijdag om 18:30. Er zijn 10 doeken dus maximaal 10 deelnemers per les, schrijf je daarom altijd in voor plekje in de les. Gebruik deze link voor een proefles en deze link voor een online reservering.

Regelmatig is er een 2,5 uur durende workshop als introductie of verdieping (zaterdag of zondagmiddag), volg de workshop link voor meer informatie over de volgende. Als je en groep van 4-7 mensen hebt, dan kun je ook een prive workshop boeken, neem contact met ons op voor meer info.

Wat is Aerial Yoga

Aerial Yoga is een nieuwe yogavorm die de traditionele hatha yoga combineerd met de mogelijkheden en technieken uit de luchtacrobatiek. Een lange lus van speciaal doek hangt op heuphoogte en wordt gebruikt om de student te ondersteunen in o.a. staande yogahoudingen, ballans, vooroverbuigingen en heupopeners. Moeilijke houdingen worden zo gemakkelijker terwijl andere makkelijker houdingen juist meer uitdaging bieden.

Ondersteund door het doek en bewuste ademhaling, kan spanning en weerstand verminderen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau, waardoor we in staat zijn om lichaam en geest verder open te stellen. Angst voor "inversions" (bijv. hoofd en handstand) kunnen met behulp van het doek overwonnen worden. Kracht vanuit je "core", flexibiliteit, alignment en ballans worden verder ontwikkeld. De vliegende en "swinging" houdingen brengen een extra fun element in je yoga practice, terwijl een Aerial Savasana (liggende rusthouding), je een diepere ontspanning biedt. Meer informatie over deze unieke yogavorm kun je op de website van Aerial Yoga en natuurlijk kun je altijd vragen om een persoonlijke toelichting.

Specifieke voordelen

Met ondersteuning werken aan ballans

Inversions worden makkelijker en leuker

Loslaten van spanning en compressie van de rugwervels

Stimulatie van (bloed-)circulatie

Yoga in de lucht maakt de geest kalm en scherp

 

Tarieven Aerial Yoga

Een Aerial Yoga (proef)les kun je al volgen voor € 16,- (uitsluitend voor inwonenden gemeente A'dam), je kunt dan een andere reguliere yogales als tweede les binnen een week boeken.  Verder kun je je gewone strippenkaart of het Light memebrship van thrive yoga gebruiken voor alle Aerial Yoga lessen.

** Heb je een maandkaart (full membership), dan krijg je 1 gratis proefles en betaal je € 5  per Aerial les, in het light membership is Aerial Yoga inbegrepen. 

Proeflessen: 2 voor € 17 of 5 voor € 35
AANMELDEN PROEFLES