Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

buitenyoga (english below)

Ook deze zomer 2019 geeft thrive yoga weer yogalessen buiten in Amsterdam Oost. Vanaf 1 juni tot 1 september zijn er wekelijks vier zomerse yogaklassen in de buitenlucht. Diverse thrive yogadocenten geven een gevarieerde 'Gentle Flow' yogales op drie verschillende locaties in Oost. Het rooster voor dit jaar vind je hieronder. De lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus. We hebben op elke locatie een (beperkt) aantal matten, schrijf je dus altijd online in voor een les, kom ruim op tijd naar de verzamelplek en als je een eigen mat hebt, deze graag meenemen. Mocht het weer niet geschikt zijn die dag, dan sturen we je ruim voor de les een sms bericht, zorg er dus voor dat we je recente gegevens hebben.

ROOSTER

MAANDAG

18:30

FLEVOPARKBAD

VRIJDAG

08:00

FLEVOPARKBAD

ZATERDAG

09:30

OOSTERPARK

ZONDAG

09:30

JAVA EILAND


LOCATIE INFORMATIE

flevoparkbad

Elke maandag en vrijdag zijn we welkom in het Flevoparkbad waar een les op het grasveld aan het zwembad geven. Na de les is er gelegenheid tot een verkoelende duik in het water! Voor deze les verzamelen we buiten bij de ingang van het zwembad (10 minuten voor de lestijd) en gaan we samen met de docent naar binnen. Zorg dus dat je ruim op tijd bent anders heb je geen toegang tot het zwembad. Bij de kleedruimtes hebben we een beperkt aantal yogamatten te leen. Als je een eigen matje hebt, adviseren we om deze mee te nemen, samen eventueel met je zwempak en handdoekje.
Adres: Flevoparkbad, Insulindeweg 1002, 1095 DH Amsterdam (ingang zwembad)

BOEK JE LES IN HET FLEVOPARKBAD

 

Oosterpark (Hotel Arena)

In 2019 geven we voor het eerst een wekelijkse yogales bij Hotel Arena in het Oosterpark. We verzamelen elke zaterdagochtend vanaf 09:15 bij de stenen van de vijver voor het hotel en lopen dan even voor 09:30 het park in, samen met evt hotelgasten die aansluiten. Meldt je bij de docente waneer je aankomt, die je dan incheckt op basis van je online reservering. In het hotel hebben we maximaal 12 yogamatten liggen voor deze lessen, maar ook hier handig om een mat mee te nemen, als je die toch al hebt. De docente zoekt een rustige schaduw of zon plek op, afhankelijk van het weer. Na afloop kun je nagenieten in het park of op het terras van het hotel.
Adres Hotel Arena: 'S-gravensandestraat 55, 1092AA Amsterdam!

BOEK JE LES IN HET OOSTERPARK

java eiland  (bogor tuin)

Op zondagochtend zijn we te vinden in de Bogortuin met uitzicht over het IJ op Java eiland. Verzamelen doen we 10 minuten voor de les (09:15-09:20) bij onze Zeeburg studio, daar kun je ook inchecken bij de docent en eventueel een buitenmat lenen als je die niet bij je hebt. Let op in de studio begint een Pilates les om 09:30 en is de docente al naar de Bogortuin, probeer de les in de studio niet te verstoren als je te laat bent. Geniet dan van een zachte flow les in de rust van de vroege zondagochtend in de Bogortuin.
Adres Zeeburg studio: Sumatrakade 1, 1019BJ, Amsterdam

BOEK JE LES OP ZEEBURG

 

outdoor yoga classes

Also in 2019 we are teaching Summer yoga classes outdoor on three beautifull locations (see schedule above). Make your reservation online and join us outside in the Sun!

On monday and Friday you can join us in the 'Flevoparkbad' Outdoor Swimming Pool'. Meet us well in advance (10-15 minutes) at the entrance of the Swimming Pool. Enjoy a warm Vinyasa clas and enjoy a refreshing dive after. Adress: Flevoparkbad, Insulindeweg 1002, 1095 DH Amsterdam

Each Saturday morning we teach in the 'Oosterpark' and we like to meet you 10-15 minutes before class at Hotel Arena, from where we find a spot in the Park.
Adress: Hotel Arena: 'S-gravensandestraat 55, 1092AA Amsterdam

On Sundaymroning we are looking for the shade in the Bogortuin on Java Island and we like to meet you at our Zeeburg Studio to check in.
Adress Zeeburg studio: Sumatrakade 1, 1019BJ, Amsterdam

We are looking forward to go outside and practice yoga with you !

NEEM NU EEN PROEFLES: 2 VOOR € 17 OF 5 VOOR € 35
AANMELDEN PROEFLES