Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

KINDERYOGA BIJ THRIVE

Wekelijkse yogalessen voor kinderen

Kinderyoga is een combinatie van spel, yoga en ontspanning, waarbij plezier voorop staat. Elke les is opgebouwd rondom een thema die is afgestemd op de belevingswereld van de kinderen. We gaan bijvoorbeeld op avontuur naar de jungle, maken een reis naar de maan of gaan naar het strand. Tijdens de les komen verschillende onderdelen spelenderwijs aan de orde, zoals de yogahoudingen, kindermassage, dans, ontspanning en een creatieve oefening. Kinderen worden krachtiger en soepeler van kinderyoga. Ze leren zich bewuster te worden van hun lichaam en hun emoties. Het zelfvertrouwen van de kinderen neemt toe, ze worden weerbaarder en leren hun grenzen beter aan te geven. Kinderen worden rustiger en fitter van kinderyoga en ze leren opgebouwde spanning los te laten.

Kinderyoga docentes en lessen

De lessen op IJburg worden gegeven door Dymph de Fluiter. Een professionele docente die al jaren met kinderen werkt als docente op een basischool en op IJburg woont. 

Studio IJburg
(IJburglaan)

Vrijdag
1545-16:45

1700-18:00


kinderen 4-6 jaar
kinderen 7-9 jaar


Dymph

 

Inschrijven voor de lessen op IJburg bij Dymph via haar website: dymphkinderyoga.nl of stuur  een e-mail
 

ouder - kind workshop

Elke twee maanden geven we deze populaire workshop voor ouders en kinderen! Je leert allerlei yoga-oefeningen die ook fijn zijn om samen thuis te doen. De workshop staat in het teken van samen bewegen, verbinden, masseren en ontspannen. De workshop wordt gegeven door Karin van Kooten en Neel Schmidt ( Yoga Leentje), twee ervaren kinderyoga docenten die met veel liefde en persoonlijke aandacht hun passie voor yoga delen. Je vindt de eerstvolgende workshop online.

Lees hier een review van 1 van de ouders, zo lees je wat je kunt verwachten!

 

 

 

NEEM NU EEN PROEFLES: 2 VOOR € 16 OF 5 VOOR € 35
AANMELDEN PROEFLES