Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

KINDERYOGA BIJ THRIVE

Wekelijkse yogalessen voor kinderen

Kinderyoga is een combinatie van spel, yoga en ontspanning, waarbij plezier voorop staat. Elke les is opgebouwd rondom een thema die is afgestemd op de belevingswereld van de kinderen. We gaan bijvoorbeeld op avontuur naar de jungle, maken een reis naar de maan of gaan naar het strand. Tijdens de les komen verschillende onderdelen spelenderwijs aan de orde, zoals de yogahoudingen, kindermassage, dans, ontspanning en een creatieve oefening. Kinderen worden krachtiger en soepeler van kinderyoga. Ze leren zich bewuster te worden van hun lichaam en hun emoties. Het zelfvertrouwen van de kinderen neemt toe, ze worden weerbaarder en leren hun grenzen beter aan te geven. Kinderen worden rustiger en fitter van kinderyoga en ze leren opgebouwde spanning los te laten.

Kinderyoga docentes en lessen

De lessen in onze Yogastudio IJburg worden gegeven door Helden Yoga met Erna Rabbers. Een professionele docente die al jaren met kinderen werkt. 

Studio IJburg
IJburglaan 961

Vrijdag
15:15-16:00

16:15-17:00


kinderen 4-7 jaar
kinderen 7-10 jaar

Inschrijven voor de lessen op IJburg bij Erna via haar website: heldenyoga.nl 
Of stuur Erna  een e-mail, ze neemt dan snel contact met je op
Reserveringen en betalingen lopen niet via Thrive Yoga.

ouder - kind workshop

Elke twee maanden geven we deze populaire workshop voor ouders en kinderen! Je leert allerlei yoga-oefeningen die ook fijn zijn om samen thuis te doen. De workshop staat in het teken van samen bewegen, verbinden, masseren en ontspannen. De workshop wordt gegeven door Neel Schmidt ( Yoga Leentje), een ervaren kinderyoga docente die met veel liefde en persoonlijke aandacht hun passie voor yoga delen.

Je vindt de eerstvolgende workshop online.

Lees hier een review van 1 van de ouders, zo lees je wat je kunt verwachten!

 

 

 

Proeflessen: 2 voor € 17 of 5 voor € 35
AANMELDEN PROEFLES