Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

Hatha Yoga Basics 55 plus

Ouder worden we allemaal……. en yoga is van alle tijden en voor alle leeftijden.
 

De leeftijd van 55 jaar is ook maar een aangenomen grens, dus iedereen die zich aangesproken voelt door deze vorm van yoga is van harte welkom! Het verschil met de andere Hatha Yoga lessen zit in het tempo, in de intensiteit en in de hoeveelheid van de houdingen, die beoefend worden. In de Hatha Yoga Basics 55 plus les worden inspannende houdingen afgewisseld met rustige, zachte, ontspannende houdingen. Deze les geeft meer ruimte in het voelen en afstemmen op jouw eigen lichaam. De Kashmir yoga stijl is hierbij door het werken met het tastgevoel in zijn milde en verruimende insteek een grote hulp (zie ook: www.kashmiryoga.nl).

Opbouw van de 55 plus les

De Hatha Yoga Basics 55 plus les begint met een moment van stilte, waarbij de aandacht naar binnen wordt gericht. Dan volgen de staande oefeningen, die het lichaam los en warm maken en de gewrichten "doorsmeren". We bereiden het lichaam voor op de verschillende yoga houdingen (asana’s), die we staand, zittend en liggend uitvoeren. De les wordt altijd afgesloten met een diepteontspanning.

De docente Gabrielle Bruhn

Mijn naam is Gabrielle Bruhn en yoga is de trouwe begeleider op mijn levensweg. Toen ik in 1978 vanuit Duitsland naar Amsterdam kwam, werd ik geraakt door de Hatha -en Raja yoga lessen van Hans Wesseling, een leerling van Saswitha. Na zijn gedegen vierjarige opleiding gevolgd te hebben, begon ook ik cursussen aan te bieden en ben nooit meer gestopt. Nu, met de leeftijd van 64 jaar geef ik nog steeds met hart en ziel yogales. Na 25 jaar in de regio Utrecht gewoond te hebben, ben ik in 2017 verhuisd naar Zeeburgereiland en verheug me erop hier mijn werk voort te kunnen zetten. De lessen worden op dinsdagmiddag en op donderdagmiddag gegeven in de studio's Zeeburg en IJburg van Thrive Yoga van 3 uur tot kwart over 4.

Inschrijven voor een les van mij kan via:
deze link naar het lesrooster

Of stuur mij persoonlijk een mailtje als je vragen hebt of mee wilt doen: mail gabrielle
 

Proeflessen: 2 voor € 17 of 5 voor € 35
AANMELDEN PROEFLES