Thrive Yoga
 • Nederlands
 • English
 

Privélessen yoga of pilates (availalbe in dutch / english)

Oorspronkelijk werd de kennis van Yoga uitsluitend 1:1 van Guru (leraar) aan leerling overgedragen. Met deze rechtsreekse en persoonlijke manier is een optimale afstemming van kennisoverdracht en ervaring mogelijk. Om practische redenen geven we in het Westen veel yogalessen in groepen. Maar uit een individuele les met een door jou gekozen docent zijn de lessen specifieker op jouw ontiwkkeling en behoefte af te stemmen.  Een keuze voor privélessen kun je bijvoorbeeld maken omdat je;

 • Liever alleen (of samen met vriend(in)) dan in een groep yoga of pilates les volgt.
 • Zelf je locatie en tijdstippen van je yoga practice wilt bepalen
 • Verdieping zoekt in jouw (yoga)pad en/of persoonlijke ontwikkeling

Privélessen van Thrive Yoga worden 'custom made' op jou afgestemd. Telefonisch bepalen we samen de insteek en initiële doelstellingen, tijdens de eerste sessie bevestigen we die. Enkele mogelijkheden van focus kunnen zijn; opbouw van fysieke kracht, uithoudingsvermorgen en flexibiliteit, vermindering van stress, verdieping in bewust leven, aandacht voor lichamelijke klachten (o.a. rug, nek, RSI gerelateerd), ondersteuning bij levenskeuzes (gebruik makend van de yoga filosofie). Bel of mail ons gerust voor jouw persoonlijke Yoga of Pilates les.

kosten priveles 60-70 euro

Een losse priveles kost € 70 voor 1 persoon / 1 uur. Kom je met twee personen voor een Privéles betaal je een toeslag van 25 euro.
Een vijf rittenkaart priveles kost 300 euro (je betaald dan 60 euro per les)

Klik hier om een Privéles te boeken
 

Yogatherapie

Net zoals je in een privéles ‘custom made’ kunt werken aan een specifieke vraag kan dat ook in de sessies Yogatherapie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van aspecten van traditionele Yoga en Ayurveda, zoals Pranayama (ademtechnieken), Asana’s (houdingen), Meditatie, Self-inquiry, Yogafilosofie en Ayurveda (gezonde levensstijl).  De benadering is heel praktisch en ondersteunend en gericht op meer welzijn en balans (= Svastha Yoga). Op een holistische manier wordt gekeken naar jouw lichaam en systeem, dan wordt op maat een programma gemaakt.

Het is Yoga met een therapeutische benadering die geschikt is bij herstel, ziekte, niet lekker functioneren en het in balans brengen van lichaam en geest. Het doel is altijd ondersteunend en gericht op het beter functioneren. Daarnaast zullen de sessies je meer inzicht geven en richtlijnen, zodat je optimaal voor jezelf kunt zorgen. Yogatherapie is o.a. geschikt wanneer je;

 • Blessures hebt (bv rug, schouders, heupen, nek);
 • In een ziekte proces zit of herstellende bent
 • Burnout of Stress gerelateerde klachten ondervindt
 • Depressieve klachten of moeite met de druk van alledag hebt (geen klinische depressie)
 • Last van slapeloosheid hebt;Of niet goed in je vel zit.

Wanneer je een specifieke vraag hebt dan is het goed om dit in een kort mailtje toe te lichten. Er zal altijd eerlijk worden beoordeeld of Yogatherapie iets voor je kan betekenen. Let op! Yogatherapie is geen vervanging van een psychotherapeut of fysiotherapeut. Yogatherapie kan in dat geval wel ondersteunend zijn.

kosten Yogatherapie

single session 95 euro (90 minutes)

Een losse sessie Yogatherapie (eerste keer) duurt anderhalf uur en kost 95 euro. De sessie bestaat uit een persoonlijke intake en het opstellen van een yoga therapie individueel programma (minimaal drie technieken die we ter plekke samen maken). Hier mee kun je als basis zelf verder mee aan de slag. Of je kunt kiezen voor het complete behandelpakket en vervolgsessies.

Behandelpakket compleet 169 euro

Bestaat uit:

 • een intake (van 1 uur)
 • een gepersonaliseerd yoga therapie programma (ontwikkeld na de intake door de therapeute)
 • een yogatherapie sessie (1 uur) waarin we het programma oefenen, digitale handout and follow-up per e-mail.

follow up sessies 70 euro of 5 x voor 300 euro

Vervolgsessies van een uur hebben dezelfde prijs als onze privelessen, dus kies voor een losse vervolgsessie (na een van bovenstaande opties) voor 70 euro of een pakket van 5 voor 300 euro.

KLIK HIER OM EEN AANVRAAG YOGATHERAPIE TE DOEN

anneke louise

Anneke is een liefhebber van leven, connectiviteit en wat mensen drijft om te ontwikkelen en te inspireren. Dit motiveerde haar om een internationale carrière in duurzaam ondernemen en talentontwikkeling na te streven, en dit voedde ook haar passie voor yoga. Eerst als fervent beoefenaar en student, en later ook als docent, heeft zij de diepe helende kracht van yoga mogen ervaren. Inmiddels richt ze zich als yoga- en meditatielerares, en gecertificeerde yogatherapeute op het ondersteunen van anderen op hun reis naar een groter fysiek, mentaal-emotioneel en spiritueel welzijn. Om zo een betere integratie tussen onze 'binnen'- en 'buitenwereld' te brengen.

 

Burcin ozyurek
 

I met yoga in 1999 in Istanbul, It was a weekly practice which brought a significant tranquility to my life. When I moved to Amsterdam in 2005, I wanted to continue my life sharing this beautiful teaching of yoga. I have started my trainings with Hatha and continued with Yin, Vinyasa, Prenatal & Postnatal teacher trainings. The yoga therapy approach have a big impact on my teaching and how I observe any individual need through out the class.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Proeflessen: 2 voor € 17 of 5 voor € 35
AANMELDEN PROEFLES