Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

Privélessen yoga of pilates

Oorspronkelijk werd de kennis van Yoga uitsluitend 1:1 van Guru (leraar) aan leerling overgedragen. Met deze rechtsreekse en persoonlijke manier is een optimale afstemming van kennisoverdracht en ervaring mogelijk. Om practische redenen geven we in het Westen veel yogalessen in groepen. Maar uit een individuele les met een door jou gekozen docent zijn de lessen specifieker op jouw ontiwkkeling en behoefte af te stemmen.  Een keuze voor privélessen kun je bijvoorbeeld maken omdat je;

  • Liever alleen (of samen met vriend(in)) dan in een groep yoga of pilates les volgt.
  • Zelf je locatie en tijdstippen van je yoga practice wilt bepalen
  • Verdieping zoekt in jouw (yoga)pad en/of persoonlijke ontwikkeling

Privélessen van Thrive Yoga worden 'custom made' op jou afgestemd. Telefonisch bepalen we samen de insteek en initiële doelstellingen, tijdens de eerste sessie bevestigen we die. Enkele mogelijkheden van focus kunnen zijn; opbouw van fysieke kracht, uithoudingsvermorgen en flexibiliteit, vermindering van stress, verdieping in bewust leven, aandacht voor lichamelijke klachten (o.a. rug, nek, RSI gerelateerd), ondersteuning bij levenskeuzes (gebruik makend van de yoga filosofie). Bel of mail ons gerust voor jouw persoonlijke Yoga of Pilates les.

Klik hier om een Privéles te boeken
 

Yogatherapie

Net zoals je in een privéles ‘custom made’ kunt werken aan een specifieke vraag kan dat ook in de sessies Yogatherapie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van aspecten van traditionele Yoga en Ayurveda, zoals Pranayama (ademtechnieken), Asana’s (houdingen), Meditatie, Self-inquiry, Yogafilosofie en Ayurveda (gezonde levensstijl).  De benadering is heel praktisch en ondersteunend en gericht op meer welzijn en balans (= Svastha Yoga). Op een holistische manier wordt gekeken naar jouw lichaam en systeem, dan wordt op maat een programma gemaakt.

Het is Yoga met een therapeutische benadering die geschikt is bij herstel, ziekte, niet lekker functioneren en het in balans brengen van lichaam en geest. Het doel is altijd ondersteunend en gericht op het beter functioneren. Daarnaast zullen de sessies je meer inzicht geven en richtlijnen, zodat je optimaal voor jezelf kunt zorgen. Yogatherapie is o.a. geschikt wanneer je;

  • Blessures hebt (bv rug, schouders, heupen, nek);
  • In een ziekte proces zit of herstellende bent
  • Burnout of Stress gerelateerde klachten ondervindt
  • Depressieve klachten of moeite met de druk van alledag hebt (geen klinische depressie)
  • Last van slapeloosheid hebt;Of niet goed in je vel zit.

Wanneer je een specifieke vraag hebt dan is het goed om dit in een kort mailtje toe te lichten. Er zal altijd eerlijk worden beoordeeld of Yogatherapie iets voor je kan betekenen. Let op! Yogatherapie is geen vervanging van een psychotherapeut of fysiotherapeut. Yogatherapie kan in dat geval wel ondersteunend zijn.

Klik hier om een Yogatherapie aanvraag te doen

Inge Peters 

Inge Peters heeft Yogatherapy gestudeerd volgens het Svastha Yoga programma met diepe wortels in de traditionele Yoga. Svastha betekent letterlijk: welzijn en balans, het is dus geen nieuwe yogastijl, maar een integratie van de yogatraditie met hedendaagse inzichten. Daarnaast heeft Inge ook Yoga Nidra trainingen gevolgd met nadruk op een therapeutische benadering. In de sessies maakt ze ook gebruikt van haar kennis en ervaring van Yin Yoga en Restorative Yoga.

 

kosten

Een Privéles of sessie Yogatherapie is mogelijk vanaf € 60 per uuur wanneer je een 5 rittenkaart koopt (5 x een uur voor € 300). Een losse priveles of therapiesessie kost € 70 voor 1 persoon / 1 uur. Kom je met twee personen voor een Privéles betaal je een toeslag van 25 euro (€ 95 euro single and € 85 per session  for a 5 times card).

Proeflessen: 2 voor € 17 of 5 voor € 35
AANMELDEN PROEFLES