Thrive Yoga
  • Nederlands
  • English
 

Speciale Zomerkaart voor € 85 (10 lessen)

Ook deze zomer weer een aanmoediging voor de velen van jullie die gewoon in Amsterdam zijn. Een 10 ritten zomerkaart, die 8 weken geldig is met ongeveer 30% korting. Zo kun je als je vrij bent extra vaak komen voor een lagere prijs.  Let op deze kaart is online te koop, alleen in de maand juli en gaat in op de aankoopdatum (niet  bij eerste les). De kaart is in tegenstelling tot een reguliere kaart niet te verlengen of te (her)activeren na de 8 weken verloopt deze. Direct kopen, klik hier en kies zomerkaart

 

Strippenkaarten met extra maand geldigheid

Ga je op vakantie, koop dan voor je reis al je strippenkaart. Alle reguliere strippenkaarten zijn in juli een maand extra geldig. Dus de standaard 10 rittenkaart is nu 4 of 7 i.p.v. 3 of 6 maanden, de 5 rittenkaart 3 i.p.v. 2 maanden,. Koop je nieuwe kaart online hier.

maandleden zomer regeling

Voor light members loopt het abonnement gewoon door en worden de lessen (als je op vakantie gaat) automatisch 1 maand meegenomen naar de volgende maand. Full members die langer dan 20 dagen op vakantie gaan, kunnen de data mailen en krijgen dan een korting voor die maandof kunnen een volledige maand pauzeren.

NEEM NU EEN PROEFLES: 2 VOOR € 15 OF 5 VOOR € 35
AANMELDEN PROEFLES